Σπρέι Ειδικής Χρήσης

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σπρέι Effect 400ml COSMOS LAC

Νέο

Διακοσμητικό χρώμα Effect της Cosmos Lac, σε δύο αποχρώσεις χρυσό και νίκελ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παράδοση/παραλαβή σε 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


7,20 € (με Φ.Π.Α)

  • Νίκελ
  • Χρυσό

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Σπρέι Effect Chrome

Χρώματα: Χρυσό, Νίκελ, (τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν από τα πραγματικά, συμβουλευτείτε το χρωματολόγιο)

Τα Chrome και Gold Effect (χρώμιο, χρυσό) είναι σπρέι διακόσμησης με εξαιρετική γυαλάδα και στιλπνότητα.

Εφαρμόζονται σε αποξηραμένα φυτά, κηροπήγια, κορνίζες και, γενικά, σε διακοσμητικά αντικείμενα όπου θέλουμε να δώσουμε έντονο μεταλλικό εφέ και λαμπρότητα.

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση και ελέγξτε το σε δοκιμαστική επιφάνεια. Μετά τη χρήση γυρίστε ανάποδα το δοχείο και ψεκάστε μέχρι να βγει καθαρό αέριο.

Συσκευασία: 400ml

Χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Κατασκευαστής: COSMOS LAC

Προσοχή:

Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. R12: Εξαιρετικά εύφλεκτο. Χρόνια επικινδυνότητα για το υδάτινο περιβάλλον. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. R20/21: Επιβλαβές όταν εισπνέεται και σε επαφή με το δέρμα. R36/38: Ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα. S23: Μην αναπνέετε αναθυμιάσεις / εκνεφώματα. S36/37: Φοράτε κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία και γάντια. S38: Σε περίπτωση ανεπαρκούς αερισμού, χρησιμοποιείτε κατάλληλη αναπνευστική συσκευή. S46: Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Να προφυλάσσεται από τις ακτίνες του ήλιου και να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία ανώτερη των 50oC. Μην το τοποθετείτε σε καμπίνα αυτοκινήτου, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Μην ψεκάζετε προς την κατεύθυνση της φλόγας ή πυρακτωμένου σώματος. Να διατηρείται μακριά από οιαδήποτε πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Περιέχει Ξυλόλιο, μίγμα ισομερών, Ακετόνη, Προπάνιο, Βουτάνιο, Σκόνη χαλκού (Μ = 10), Ψευδάργυρο σε σκόνη/λεπτό διαμερισμό (στεθεροποιημένο).

                              

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σπρέι Effect 400ml COSMOS LAC

Σπρέι Effect 400ml COSMOS LAC

Διακοσμητικό χρώμα Effect της Cosmos Lac, σε δύο αποχρώσεις χρυσό και νίκελ

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: