Σιλικόνες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σιλικόνη Ενυδρείων Ουδέτερη 280ml Den Braven

15191

Νέο

Η Aqua-Silicone είναι ενός συστατικού σιλικόνη, υψηλού μέτρου ελαστικότητας, ειδικευμένη για ενυδρεία γλυκού και θαλασσινού νερού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


6,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜ

Άλλες πληροφορίες

Χαρακτηριστικά:

Χρώμα: Διάφανο

Πλεονεκτήματα

  • Υψηλού μέτρου ελαστικότητας
  • Συγκολλητικό και σφραγιστικό
  • γλυκού και θαλασσινού νερού

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διάρκεια ζωής:
Αποθήκευση μεταξύ +5°C & +25°C υπό σκιά. Η διάρκεια ζωής της Aqua-Silicone είναι 24 μήνες όταν αποθηκευτεί όπως συνιστάται, στην αρχική κλειστή και σφραγισμένη συσκευασία, προστατευμένο από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

Περιοχή εφαρμογής

Η Aqua-Silicone χρησιμοποιείται για συγκόλληση και σφράγιση σε ενυδρεία και γυάλινες κατασκευές. Μεταξύ υαλοπινάκων σε προσόψεις. Έχει εξαιρετική πρόσφυση στο γυαλί χωρίς τη χρήση ασταριού. Δεν είναι τοξική για τους θαλάσσιους οργανισμούς μετά την ωρίμανση της.

Για την επιλογή του πάχους των πλαϊνών τμημάτων και της βάσης του ενυδρείου αναφερθείτε στο DIN 32622. Οι αρμοί μεταξύ των πλευρών και της βάσης του ενυδρείου θα πρέπει να είναι 1 έως 2 mm. Φινίρετε το εσωτερικό μέρος των αρμών σχηματίζοντας τριγωνικό κορδόνι από 3 έως 5 mm ανάλογα με το ύψος του ενυδρείου. Η σιλικόνη πρέπει να έχει ωριμάσει τελείως (χρόνος έως μία εβδομάδα) προτού γεμίσετε το ενυδρείο. Πριν γεμίσετε με νερό ξεπλύνετε το ενυδρείο αρκετές φορές.

Ενημέρωση:

Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με 92/69/EC και δεν ταξινομείται ως ερεθιστική για το δέρμα και τα μάτια. Το προϊόν δεν ταξινομείται, σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

Ιδιαίτερες ενδείξεις κινδύνου για τον άνθρωπο και το περιβάλλον:

Το προϊόν δεν υπόκειται σε υποχρέωση χαρακτηρισμού βάσει της διαδικασίας υπολογισμών του "Γενικού Κανονισμού Ταξινόμησης Συνθέσεων της ΕΕ" στην τελευταία του έκδοση.

Πρώτες βοήθειες - προφυλάξεις:

Μετά από εισπνοή: Απαραίτητος ο καθαρός αέρας, σε περίπτωση ενοχλήσεων καλέστε γιατρό. Μετά από επαφή με το δέρμα: Γενικά το προϊόν δεν ερεθίζει το δέρμα. Μετά από επαφή με τα μάτια: Να πλύνετε τα μάτια με ανοιχτά τα βλέφαρα κάτω από τρεχούμενο νερό για αρκετή ώρα. Μετά από κατάποση: Εάν διαρκούν οι ενοχλήσεις συμβουλευτείτε γιατρό. Να το χρησιμοποιείτε μόνο σε καλά αεριζόμενους χώρους. Μην το αδειάζετε στην αποχέτευση και επιφάνειες υδάτων. Δεν πρέπει να διεισδύσει στα γήινα νερά. H302 Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. H314 Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. R14 Αντιδρά βίαια με νερό. R22 Επιβλαβές σε περίπτωση καταπόσεως. R34 Προκαλεί εγκαύματα. 

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σιλικόνη Ενυδρείων Ουδέτερη 280ml Den Braven

Σιλικόνη Ενυδρείων Ουδέτερη 280ml Den Braven

Η Aqua-Silicone είναι ενός συστατικού σιλικόνη, υψηλού μέτρου ελαστικότητας, ειδικευμένη για ενυδρεία γλυκού και θαλασσινού νερού.

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: