Ποντικοφάρμακα-Απωθητικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ποντικοφάρμακο Λουκούμι 100γρ. Esca Rodenticida

69

Νέο

Τρωκτικοκτόνο (βιοκτόνο) Έτοιμο δόλωμα σε μορφή πάστας 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


2,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ TEM

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή:

Αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των οικιακών ποντικών και των αρουραίων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (γύρω από κτίρια).

Το Diferat Paste προτείνετε και για μη επαγγελματική χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε σπίτια, κελάρια, γκαράζ, αποθήκες κ.λπ.

Οδηγίες χρήσης:

Μην αγγίζετε το προϊόν με γυμνά χέρια, χρησιμοποιείτε πάντα γάντια. 

Τα δολώματα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο εντός δολωματικών σταθμών που φέρουν προστασία από παραβίαση.  Ιδανικά οι δολωματικοί σταθμοί θα πρέπει να είναι στερεωμένοι στο έδαφος. Μην ανοίγετε τα φακελάκια που περιέχουν το δόλωμα. Πριν την εφαρμογή πρέπει να καθαρίζεται ο χώρος από τις διάφορες τροφές των τρωκτικών. Οι θέσεις δόλωσης θα πρέπει να είναι προφυλαγμένες και μη προσιτές από ανθρώπους , κατοικίδια και πτηνά. Κατά την τοποθέτηση των δολωμάτων θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος κατάποσής τους από παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Όπου είναι εφικτό, τα δολώματα θα πρέπει να ασφαλίζονται με τρόπο ώστε να μη μπορούν να τραβηχτούν προς τα έξω. Οι δολωματικοί σταθμοί ασφαλείας θα πρέπει να αναφέρουν ευκρινώς επί της συσκευασίας τους ότι περιέχουν δόλωμα, ώστε να μη συγχέονται με άδειους δολωματικούς σταθμούς. Η δόλωση αρχίζει όταν φανούν τα πρώτα σημάδια από την παρουσία τρωκτικών. 

Δοσολογία:

Παρατηρήστε την περιοχή της προσβολής και τοποθετείστε τους δολωματικούς σταθμούς κατά μήκος των διαδρομών που ακολουθούν τα τρωκτικά και σε μέρη που έχουν έντονη παρουσία. Οι σταθμοί θα πρέπει να τοποθετούνται σε απόσταση περίπου 5-10 μέτρων. Οι συνιστώμενες δόσεις είναι:

  • Οικιακός ποντικός: 40γρ ανά 10m
  • Γκρίζος αρουραίος: 60γρ ανά 10m. Σε περίπτωση μεγάλης προσβολής από τρωκτικά συνιστάται η αύξηση της δόσης έως 100γρ ανά 10m. 
  • Μαύρος αρουραίος: 60γρ ανά 10m. Σε περίπτωση μεγάλης προσβολής από τρωκτικά συνιστάται η αύξηση της δόσης έως 100γρ ανά 10m. 

Κάνετε τακτικές επιθεωρήσεις των θέσεων δόλωσης και αναπληρώνετε τα δολώματα που έχουν φαγωθεί από τα τρωκτικά ή καταστραφεί από νερό ή λερωθεί. Τα νεκρά τρωκτικά και τα δολώματα εκτός δολωματικών σταθμών θα πρέπει να απομακρύνονται με τη χρήση γαντιών και σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Τα αντιπηκτικά τρωκτικοκτόνα δε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μόνιμα δολώματα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 6 εβδομάδες. Μετά τη χρήση απορρίψτε τα εναπομείναντα δολώματα σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. 

Προειδοποιήσεις:

Μην το τοποθετείτε κοντά σε μη συσκευασμένα τρόφιμα. Μην το τοποθετείτε σε καλλιέργειες. Φυλάξτε το προϊόν καλά κλεισμένο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα πλύνετε καλά με άφθονο σαπούνι και νερό. Μην επαναχρησιμοποιείτε τη συσκευασία και μην την απορρίπτεται στο περιβάλλον, απορρίψτε την σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Σε περίπτωση υποψίας κατάποσης επικοινωνήστε με το κέντρο δηλητηριάσεων. Το προϊόν είναι επικίνδυνο αν καταναλωθεί από οικόσιτα ζώα ή άλλα μη στοχευόμενα ζώα. Σε περίπτωση κατάποσης προκαλέστε εμετό και επικοινωνήστε αμέσως με τον κτηνίατρο δείχνοντάς του τον περιέκτη ή την ετικέτα.

Προφυλάξεις:

Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Μην τοποθετείτε το σκεύασμα σε μέρη όπου είναι εύκολο να πλησιάσουν άλλα ζώα και πουλιά (οικόσιτα, παραγωγικά ή άγρια). Να φοράτε κατάλληλα γάντια.

Πρώτες Βοήθειες:

Σε περίπτωση κατάποσης κατά λάθος, προκαλέστε εμετό με μηχανικό τρόπο (τοποθετώντας τα δύο δάχτυλα στο πίσω μέρος του φάρυγγα) και μετά δώστε 1-2 ποτήρια καθαρό νερό(όχι αλατούχο). Μην προκαλείτε εμετό σε άτομα που δεν έχουν τις αισθήσεις τους. Μεταφέρατε τον ασθενή στο γιατρό και δείξτε του την ετικέτα. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα πλυθείτε καλά με νερό και σαπούνι. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλυθείτε αμέσως με άφθονο νερό.

Αντίδοτο: Βιταμίνη Κ1
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210 7793777
Συσκευασία: 100gr
Κατασκευαστής: Esca Rodenticida

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ποντικοφάρμακο Λουκούμι 100γρ. Esca Rodenticida

Ποντικοφάρμακο Λουκούμι 100γρ. Esca Rodenticida

Τρωκτικοκτόνο (βιοκτόνο) Έτοιμο δόλωμα σε μορφή πάστας 

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: