Παχύμετρα-Μικρόμετρα

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μικρόμετρο αναλογικό 25mm σε κασετίνα 50774201 OEM

5264

Νέο

Αναλογικό μικρόμετρο με εύρος μέτρησης έως 25mm 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


12,20 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 50774201

Το αναλογικό μικρόμετρο είναι ένα από τα βασικά εργαλεία μέτρησης. Είναι ιδανικό για τη μέτρηση της εξωτερικής διάστασης μικρών αντικειμένων και οι ενδείξεις εμφανίζονται σε χιλιοστά(mm). Διαθέτει στοπ για τη σταθεροποίηση του κινητού στελέχους στην επιθυμητή θέση και καστάνια στο άκρο για τον εύκολο μηδενισμό του εργαλείου. 

Οδηγίες χρήσης

Πριν τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι το εργαλείο είναι απαλλαγμένο από γράσα, σκόνη, βρωμιά και άλλα υπολείμματα. Για τον καθαρισμό του χρησιμοποιήστε ένα πανί και καθαρίστε όλες τις επιφάνειες. Περιστρέψτε το κινητό στέλεχος αριστερόστροφα μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο τμήματα του άξονα. Τοποθετήστε το αντικείμενο και περιστρέψτε το κινητό στέλεχος δεξιόστροφα, ώστε οι σιαγόνες να σφίξουν το αντικείμενο. Οι ενδείξεις εμφανίζονται στο σταθερό και το περιστρεφόμενο στέλεχος του εργαλείου. Για την ανάγνωση της διάστασης προσθέστε τις δύο ενδείξεις.

Κλίμακα μετρήσεων: 0-25mm

Ευκρίνεια: 0.01mm/0.0005inches

Μήκος εργαλείου: 13cm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με κλειδάκι, σε πλαστική, πρακτική κασετίνα

Προσοχή

Απαγορεύεται να μετράτε τα εξαρτήματα που εκτελούν περιστροφική κίνηση λόγω κινδύνου σωματικών βλαβών, συνεπεία της επαφής με τα περιστρεφόμενα μέρη μηχανής. Απαγορεύεται η παροχή τάσης σε οποιοδήποτε εξάρτημα του μικρόμετρου. Μακριά από παιδιά.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μικρόμετρο αναλογικό 25mm σε κασετίνα 50774201 OEM

Μικρόμετρο αναλογικό 25mm σε κασετίνα 50774201 OEM

Αναλογικό μικρόμετρο με εύρος μέτρησης έως 25mm 

Γράψτε μια κριτική

10 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: