Παχύμετρα-Μικρόμετρα

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Παχύμετρο ηλεκτρονικό 150mm INTER 774161

5041

Νέο

Inter Ηλεκτρονικό παχύμετρο με εύρος μέτρησης έως 150mm, που διαθέτει ψηφιακή οθόνη

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


20,90 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 774161

Το ηλεκτρονικό παχύμετρο είναι ένα από τα βασικά εργαλεία μέτρησης. Είναι ανοξείδωτο και επισκληρυμένο. Επιτρέπει τη μέτρηση του βάθους, των εσωτερικών και εξωτερικών διαστάσεων και οι ενδείξεις εμφανίζονται σε χιλιοστά(mm) ή ίντσες(inches). Διαθέτει ροδέλα(ολισθητήρας), που συμβάλλει στη μετακίνηση του στελέχους και την ακριβή μέτρηση, βίδα(κοχλία) για τη σταθεροποίηση του κινητού στελέχους στην επιθυμητή θέση και μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του είναι ο ορισμός "σημείου μηδέν" σε οποιαδήποτε θέση. 

Οδηγίες χρήσης

Πριν τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι το εργαλείο είναι απαλλαγμένο από γράσα, σκόνη, βρωμιά και άλλα υπολείμματα. Για τον καθαρισμό του χρησιμοποιήστε ένα πανί και καθαρίστε όλες τις επιφάνειες. Επειδή όλα τα μέρη του βερνιέρου αποτελούνται από ηλεκτρονικά στοιχεία, αποφύγετε την επαφή με νερό και τις βίαιες συγκρούσεις. Καθαρίστε τα άκρα, λαδώστε κάπου κάπου το σώμα με συνηθισμένο λάδι μηχανής. Μην κάνετε χρήση οποιασδήποτε οργανικής ουσίας κατά τον καθαρισμό. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα κουμπιά και η οθόνη LCD λειτουργούν κανονικά.

Για να πάρετε μία μέτρηση:

  • Χαλαρώστε τη βίδα σταθεροποίησης.
  • Πιέστε το κουμπί On/Off.
  • Επιλέξτε την επιθυμητή μονάδα μέτρησης, πιέζοντας το κουμπί mm/inch.
  • Χρησιμοποιήστε τη ροδέλα για να κλείσετε τελείως τις σιαγόνες του εργαλείου. Η ένδειξη πρέπει να είναι "0". Αν δεν εμφανίζεται το "0" στην οθόνη, πιέστε το κουμπί "ZERO". Η ένδειξη μπορεί να μηδενίσει σε οποιαδήποτε θέση των σιαγόνων.
  • Για να μετρήσετε εξωτερικές διαστάσεις, πλησιάστε τις σιαγόνες, που βρίσκονται κάτω από την οθόνη, στο εξωτερικό τμήμα του αντικειμένου.
  • Για να μετρήσετε εσωτερικές διαστάσεις, απομακρύνετε τις σιαγόνες, που βρίσκονται πάνω από την οθόνη, στο εσωτερικό τμήμα του αντικειμένου.
  • Για να μετρήσετε βάθος, βυθίστε κάθετα στην οπή το λεπτό, μακρόστενο στέλεχος (μετρητής βάθους) του εργαλείου, που εμφανίζεται όταν μετακινούνται οι σιαγόνες.

Οδηγίες συντήρησης

Διατηρείτε το παχύμετρο στεγνό και καθαρό, οποιοδήποτε υγρό μπορεί να καταστρέψει το εργαλείο. Οι σιαγόνες μέτρησης θα πρέπει να καθαρίζονται καλά, απαλά και προσεκτικά με ένα πανί. 

Κλίμακα μετρήσεων: 0-150mm/0-6inches

Ευκρίνεια: 0.01mm/0.0005inches

Σύστημα μέτρησης: Γραμμικό

Οθόνη: Υγρών κρυστάλλων(LCD)

Συσκευασία: 1 τεμάχιο 

Κατασκευαστής: Inter

Προσοχή

Οι σιαγόνες μέτρησης εσωτερικών και εξωτερικών διαστάσεων καθώς και ο μετρητής βάθους έχουν αιχμηρές ακμές. Προς αποφυγή τραυμάτων από κόψιμο, οφείλετε να είσαστε άκρως προσεκτικοί κατά την εργασία με το παχύμετρο. Απαγορεύεται να μετράτε τα εξαρτήματα που εκτελούν περιστροφική κίνηση λόγω κινδύνου σωματικών βλαβών, συνεπεία της επαφής με τα περιστρεφόμενα μέρη μηχανής. Επιπλέον, αυτό επιταχύνει τη φθορά των επιφανειών μέτρησης του παχύμετρου. Απαγορεύεται η παροχή τάσης σε οποιοδήποτε εξάρτημα του παχύμετρου, επειδή η εν λόγω ενέργεια ενδέχεται να αποφέρει ζημιά του ηλεκτρονικού συστήματός του. Αν το παχύμετρο δε χρησιμοποιείται για μεγάλο διάστημα, αφαιρέστε τις μπαταρίες του. Οι ηλεκτρικές συσκευές δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα οικιακά απορρίμματα, αλλά να παραδίδονται στο ειδικό τμήμα ανακύκλωσης.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Παχύμετρο ηλεκτρονικό 150mm INTER 774161

Παχύμετρο ηλεκτρονικό 150mm INTER 774161

Inter Ηλεκτρονικό παχύμετρο με εύρος μέτρησης έως 150mm, που διαθέτει ψηφιακή οθόνη

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

10 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: