Παλάγκα

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Προσφορά

Ηλεκτρικό παλάγκο 200-400kg 780W HGS-B-200 OEM

13589

Νέο

Ηλεκτρικό παλάγκο για την ανύψωση φορτίων στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 10 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 10 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 2,00 €.


102,83 € (με Φ.Π.Α)

-40%

171,38 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το ηλεκτρικό παλάγκο είναι ένα ηλεκτρικό εργαλείο απαραίτητο για τη γεωργία, την κηπουρική, το κυνήγι, τα συνεργεία, το κάμπινγκ και αλλού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αφαίρεση κλαδιών, τη μετακίνηση δέντρων, την ανύψωση και την έλξη φορτίων ακόμη και σε μία ευρεία γκάμα εργασιών εγκατάστασης.

Η ικανότητα ανύψωσης φορτίου 200Kg, με μονό συρματόσχοινο, είναι 12m ύψος και φορτίου 400Kg, με διπλό συρματόσχοινο, στα 6m ύψος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς: 220-230V

Συχνότητα: 50Hz

Ισχύς: 780W

Μέγιστο φορτίο: 200-400kg

Ανυψωτική Ικανότητα: 200kg με μονό συρματόσχοινο, 400kg με διπλό συρματόσχοινο

Ταχύτητα ανύψωσης: 10m/min με μονό συρματόσχοινο, 5m/min με διπλό συρματόσχοινο

Ύψος ανύψωσης: 12m με μονό συρματόσχοινο, 6m με διπλό συρματόσχοινο

Μήκος καλωδίου: 12m

Διάμετρος καλωδίου: 3.6mm

Μπουτονιέρα με διακόπτη UP/DOWN(ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ) και με διακόπτη emergency για άμεση διακοπή του ρεύματος για την αποφυγή ατυχήματος

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με 2 μεταλλικά(πι) για τη στερέωση του παλάγκου στο βραχίονα, ράουλο με γάντζο για τη δημιουργία διπλού συρματόσχοινου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ο περιστρεφόμενος βραχίονας παλάγκου για τη στερέωση στην κολώνα δε συμπαραδίδεται, είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό

Προσοχή

Πριν χειριστείτε το εργαλείο διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Μην τοποθετείτε μεγαλύτερο φορτίο από αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής. Μη δημιουργείτε θηλιές με το συρματόσκοινο γύρω από τα φορτία. Κρατάτε τα χέρια σας μακριά από το συρματόσχοινο, τα γρανάζια, τους γάντζους όταν έλκετε φορτίο και φοράτε μέσα ατομικής προστασίας. Το εργαλείο πρέπει να προστατεύεται από την παγωνιά και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Σε περίπτωση που δεν ανυψώνεται το φορτίο μην επιμένετε, αυτό σημαίνει ότι το έχετε υπερφορτώσει. Μην το χρησιμοποιείτε όταν βρέχει. Μη στέκεστε κάτω από το φορτίο. Πριν ξεκινήσετε τη λειτουργία του βεβαιωθείτε ότι το συρματόσχοινο είναι τυλιγμένο όπως πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες. Μην ξετυλίγετε τελείως το συρματόσχοινο. Για την αποφυγή ατυχημάτων μην τυλίγετε περισσότερα από 15m συρματόσχοινου στο καρούλι. Σε περίπτωση φθοράς του συρματόσχοινου αντικαταστήστε το άμεσα. Πριν την εργασία βεβαιωθείτε ότι οι διακόπτες είναι σε καλή κατάσταση και λειτουργούν φυσιολογικά. Ελέγχετε τακτικά την κατάσταση του ηλεκτρικού σας εργαλείου. Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε για να ανυψώνετε ανθρώπους ή ζώα.

           

Στα ογκώδη και βαριά αντικείμενα (ενδεικτικά: ύψους άνω του 1.70μ και βάρους 30 κιλών και άνω) οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν λόγω αποστολής τους με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση οι δυνατοί τρόποι πληρωμής είναι κατάθεση και πιστωτική κάρτα. Για το ακριβές κόστος αποστολής επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελευταίο εκθεσιακό κομμάτι.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ηλεκτρικό παλάγκο 200-400kg 780W HGS-B-200 OEM

Ηλεκτρικό παλάγκο 200-400kg 780W HGS-B-200 OEM

Ηλεκτρικό παλάγκο για την ανύψωση φορτίων στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο

Γράψτε μια κριτική

1 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: