Πέτρας-Μαρμάρου-Ξύλου

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Δίσκος διαμαντέ γρανίτη Φ115 Special LT36 DRONCO

6825

Νέο

Dronco Διαμαντόδισκος Φ115mm, ξηράς κοπής, κατάλληλος για κοπή σκληρής και φυσικής πέτρας όπως γρανίτη, γρανιτοπλακάκι, μάρμαρο, κεραμίδι, πυρίμαχες πέτρες, μωσαϊκό, πλάκες cotto κ.α.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


40,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 4110010

Ο δίσκος κοπής γρανίτη Special LT 36 Dronco είναι κατάλληλος για επαγγελματική και ερασιτεχνική χρήση, αφού μπορεί να κόψει υλικά όπως γρανίτη, πλακάκια, γρανιτοπλακάκι, μάρμαρο, κεραμίδια, πυρίμαχες πέτρες, μωσαϊκό, κεραμικά πλακάκια, πλάκες cotto κ.α. Είναι ένας διαμαντόδισκος ξηράς κοπής που χρησιμοποιείται για γρανίτη φυσικό ή συνθετικό, βασάλτη, πλινθότουβλο, γνεύσιο, πορφυρίτη, μάρμαρο, φυσική πέτρα, ασβεστόλιθο, σχιστόλιθο, κλίνκερ.

Είναι ένας δίσκος συμμορφωμένος με το EN13236.

Μοντάρισμα

Η διάτρηση των διαμαντένιων δίσκων κοπής θα πρέπει να συμφωνεί με τη διάμετρο εισαγωγής. Το βέλος στο δίσκο θα πρέπει να συμφωνεί πάντα με τη φορά περιστροφής της μηχανής. Πριν από την τάνυση(τέντωμα) καθαρίστε και τις δύο επιφάνειες της φλάντζας και προσέξτε την προβλεπόμενη έδραση καθώς επίσης και το προβλεπόμενο μέγεθος της φλάντζας. Μη χρησιμοποιείτε δίσκους κοπής, οι οποίοι παρουσιάζουν προβλήματα ή πλευρικούς χτύπους(έντονη δόνηση μηχανής).

Χρήση

Η ταχύτητα και ο αριθμός στροφών της μηχανής δε θα πρέπει να υπερβαίνει τη μέγιστη προβλεπόμενη ταχύτητα υπό ξηρές συνθήκες για διάμετρο 115mm 60-80m/s. Ο δίσκος κοπής δε θα πρέπει να τοποθετείται σε σκληρά σημεία. Στην κατεύθυνση του δίσκου κοπής και πολύ κοντά στο σημείο εργασίας δε θα πρέπει να βρίσκονται άτομα που δε διαθέτουν την απαραίτητη προστασία. Προσέξτε επίσης και τα αντικείμενα τα οποία μπορούν να υποστούν ζημιά. Μην πιέζετε, το βάρος της τροχιστικής μηχανής αρκεί. Μην το χρησιμοποιείτε για την κοπή μετάλλων. Τις μεγάλες διατομές να τις κόβετε σε πολλά στάδια. Παρατήρηση για την κοπή υπό ξηρές συνθήκες: Αμέσως μετά από την κοπή, θα πρέπει να μπορείτε να ακουμπήσετε το δίσκο κοπής, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μεσολαβήσει φάση ψύξης. 

Ακόνισμα

Κατά το λάξευμα στο εργοστάσιο τα αδαμάντινα μαχαιρίδια προεξέχουν αισθητά από τη μεταλλική σύνδεση, ώστε όταν χρησιμοποιούνται να ακονίζονται μόνα τους αυτόματα. Εφ'όσον τα διαμάντια χρησιμοποιούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες, αυτό σημαίνει ότι το ακόνισμα είναι απαραίτητο. Γι' αυτό κόψτε δύο ή τρεις φορές σε ακόνι ή σε λειαντική πέτρα όπως ασβεστόλιθο. 

Διάμετρος: Φ115mm

Διάμετρος άξονα: 22.23 mm

Μέγιστη ταχύτητα περιστροφής: 80m/s-13280rpm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ με οδηγίες

Χώρα προέλευσης: Γερμανία

Κατασκευαστής: DRONCO

Προσοχή

Πριν από κάθε χρήση κάντε οπτικό έλεγχο για τυχόν ζημιές. Μη χρησιμοποιείτε δίσκους κοπής, οι οποίοι έχουν πέσει κάτω(με ή χωρίς τροχιστικές μηχανές). Οι δίσκοι που έχουν υποστεί ζημιά και δεν έχουν μονταριστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές ή χρησιμοποιούνται κατά λάθος τρόπος μπορεί να καταστούν επικίνδυνοι κατά τη χρήση τους! Φοράτε πάντα προστατευτικά γυαλιά με πλευρική προστασία! Προτείνεται μάσκα πλήρους προστασίας. Πριν από τη χρήση παρακαλούμε να ελέγχετε όλους τους μηχανισμούς προστασίας της μηχανής. Κατά την κοπή πέτρας, μπετόν κλπ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ειδική προστασία για τη μηχανή. Ο διαμαντόδισκος κοπής είναι κατάλληλος μόνο για ευθύγραμμες τομές του υλικού. Η κοπή γωνιών ή η μονόπλευρη πίεση κάθεται ως προς την κατεύθυνση κοπής μπορεί να προκαλέσει ρωγμές ή αποκολλήσεις τμημάτων, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς.

                  

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Δίσκος διαμαντέ γρανίτη Φ115 Special LT36 DRONCO

Δίσκος διαμαντέ γρανίτη Φ115 Special LT36 DRONCO

Dronco Διαμαντόδισκος Φ115mm, ξηράς κοπής, κατάλληλος για κοπή σκληρής και φυσικής πέτρας όπως γρανίτη, γρανιτοπλακάκι, μάρμαρο, κεραμίδι, πυρίμαχες πέτρες, μωσαϊκό, πλάκες cotto κ.α.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: