Ράμπες-Σαμαράκια-Στοπ Τροχών

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Οδόστρωμα ελαστικό PARK-DH-PC-B

PARK-DH-PC-B

Νέο

Ελαστικό οδόστρωμα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00 €.


57,40 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: PARK-DH-PC-B

Το ελαστικό οδόστρωμα είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτων και έχει συμπαγή κατασκευή. Τοποθετείται σε απότομες ράμπες που συνήθως υπάρχουν σε εισόδους γκαράζ και πάρκινγκ για να αυξήσουν την πρόσφυση και να μειώσουν το θόρυβο.

  • Κατάλληλο για επαγγελματικά πάρκινγκ αλλά και γενικότερα για κάθε υπόγειο γκαράζ με απότομη κλίση που δυσκολεύει την πρόσβαση πεζών και οδηγών. Επίσης χρησιμοποιείται στις ταράτσες των κτιρίων για αύξηση της πρόσφυσης και αποφυγή ατυχημάτων από πτώσεις.
  • Είναι κατάλληλο για ολοκλήρωση μικρών σκαλοπατιών ή διαβάσεων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τη δημιουργία σαμαροδιάβασης.
  • Έχουν όμορφη εμφάνιση και μπορούν να συνδυαστούν με την ελαστική ράμπα PARK-DH-PC-E και τα αντίστοιχα γωνιακά τμήματα PARK-DH-PC-R τα οποία "σβήνουν" ομαλά τις υψομετρικές διαφορές.
  • Η αντιολισθητική τους επιφάνεια εξασφαλίζει καλή πρόσφυση των τροχών.
  • Η στερέωσή τους γίνεται πολύ εύκολα στο έδαφος με βύσματα παρότι είναι δυνατή και η χρήση τους σε προσωρινές εγκαταστάσεις χωρίς μόνιμη σύνδεση με το έδαφος.

Διαστάσεις: 50x50cm

Ύψος: 7cm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Στα ογκώδη και βαριά αντικείμενα (ενδεικτικά: ύψους άνω του 1,70 μ και βάρους 30 κιλών και άνω) οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν λόγω αποστολής τους με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση οι δυνατοί τρόποι πληρωμής είναι κατάθεση και πιστωτική κάρτα.

Για το ακριβές κόστος αποστολής επικοινωνήστε μαζί μας.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Οδόστρωμα ελαστικό PARK-DH-PC-B

Οδόστρωμα ελαστικό PARK-DH-PC-B

Ελαστικό οδόστρωμα

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

26 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: