Μάσκες-Κράνη-Ωτοασπίδες Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μάσκα μιας χρήσης προστασίας FM-100 FFP1 FERRELI

16667

Νέο

Μάσκες σκόνης μιας χρήσης FFP1 NR, ιδιαίτερα ελαφριές, κατάλληλες για μη τοξικά σωματίδια.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


1,10 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Μάσκες σκόνης μιας χρήσης υψηλής απόδοσης. Είναι ιδιαίτερα ελαφριές και κατάλληλες για μη τοξικά εκνεφώματα στερεών ή υγρών σωματιδίων. Έχουν κυπελλοειδές σχήμα. Παρέχουν άριστο οπτικό πεδίο (μπορούν να φορεθούν και με προστατευτικά γυαλιά) και μικρή αντίσταση αναπνοής. Tο αλουμινένιο έλασμα μύτης, διασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή στα περισσότερα πρόσωπα. Εσωτερικά διαθέτει σφουγγαράκι στην περιοχή της μύτης.

FFP1 NR: προστασία από αεροζόλ, στερεά και υγρά μη τοξικά με συγκέντρωση μέχρι 4,5 φορές το TLV(όριο επικινδυνότητας) ή 4 φορές το APF(Δεδομένος παράγοντας προστασίας).

CE EN149:2001+A1:2009 FFP1 NR

Αυτό το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού συμβουλίου 89/686 και τις μεταγενέστερες τροποποιήσεις και είναι πιστοποιημένο από το ινστιτούτο INSPEC International Ltd/0194

Πριν από τη χρήση της μάσκας, ελέγξτε ότι όλα τα συστατικά της μάσκας είναι σε καλή κατάσταση. Σε περίπτωση ορατών ζημιών, απορρίψτε και αντικαταστήστε αμέσως τη μάσκα.

Οδηγίες χρήσης

Τοποθετείστε στην παλάμη του χεριού τη μάσκα προστασίας αφήνοντας να κρέμονται ελεύτερα τα λάστιχα συγκράτησης. Φέρτε τη μάσκα προστασίας στο πρόσωπο καλύπτοντας με αυτή τη μύτη και το στόμα και προσέχοντας, ώστε η μεταλλική λάμα σύσφιξης της μύτης να βρίσκεται στο πάνω μέρος. Περάστε το κάτω λάστιχο συγκράτησης πάνω από το κεφάλι και τοποθετείστε το κάτω από τον αυχένα. Περάστε το πάνω λάστιχο συγκράτησης πάνω από το κεφάλι και τοποθετείστε το πάνω από τα αυτιά. Προσαρμόστε το έλασμα της μύτης στο σχήμα της. Ελέγξτε ότι η μάσκα έχει καλή προσαρμογή στο πρόσωπο. Τα μακριά γένια και μούσια μειώνουν την αποτελεσματικότητα της προστατευτικής μάσκας.

Σημαντικό: Αντικαταστήστε αμέσως τη μάσκα προστασίας μόλις αντιμετωπίσετε αναπνευστικές δυσκολίες, όταν αντιλαμβάνεστε την οσμή ή τη γεύση του μολυντικού παράγοντα, όταν η μάσκα έχει καταστραφεί ή όταν δεν εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο. Η σχολαστική τήρηση αυτής της υπόδειξης σας εξασφαλίζει την ασφάλεια της χρήσης της μάσκας και προστατεύει την υγεία σας.

Χρώμα: Λευκό με κίτρινα λαστιχάκια

Συσκευασία: πωλείται ανά τεμάχιο (το κουτί περιέχει 20 τεμάχια)

Κατασκευαστής: 1 Ferreli

Προειδοποιήσεις

Να μη χρησιμοποιείται σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Αυτό το προϊόν δεν παρέχει οξυγόνο, κατά συνέπεια χρησιμοποιείται μόνο σε αεριζόμενους χώρους και πάντως σε χώρους σε συγκέντρωση οξυγόνου όχι μικρότερη του 17%. Μη χρησιμοποιείτε αυτό το είδος του προστατευτικού σε χώρους όπου το TLV ή το APF μπορεί να μεταβληθούν ξαφνικά. Στην περίπτωση αυτή εγκαταλείψτε αμέσως το χώρο. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτή τη μάσκα προστασίας θα πρέπει να είστε σίγουροι για την απαιτούμενη προστασία. Το προϊόν είναι μίας χρήσης και θα πρέπει να απορρίπτεται μετά τη μοναδική του χρήση. Διατηρείστε τις καινούργιες μάσκες στη συσκευασία τους, σε καθαρό χώρο, μακριά από το φως και από πηγές θερμότητας. Δε χρειάζεται συντήρηση. Τα ελαστικά είναι κατασκευασμένα από φυσικό καουτσούκ, και ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργίες του δέρματος σε ορισμένες περιπτώσεις.

 0194           <70%  5oC-38oC

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μάσκα μιας χρήσης προστασίας FM-100 FFP1 FERRELI

Μάσκα μιας χρήσης προστασίας FM-100 FFP1 FERRELI

Μάσκες σκόνης μιας χρήσης FFP1 NR, ιδιαίτερα ελαφριές, κατάλληλες για μη τοξικά σωματίδια.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: