Μάσκες- Κράνη- Ακουστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μάσκα προστασίας πολλαπλών χρήσεων υφασμάτινη άσπρη OEM

2643

Νέο

Μάσκα προστασίας υφασμάτινη, 100% βαμβάκι

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


1,90 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Η υφασμάτινη μάσκα προστασίας είναι μία μάσκα γενικής χρήσης. Έχει διπλό ενισχυμένο ύφασμα για μεγαλύτερη προστασία και είναι πολλαπλών χρήσεων. Είναι κατασκευασμένη από βαμβάκι 100%. Διαθέτει ιμάντες για στήριξή της πίσω από τα αυτιά. Είναι ιδιαίτερα ελαφριά, εύκολη στη χρήση και λόγω του οβάλ σχήματός της έχει καλή εφαρμογή στο πρόσωπο. Μετά τη χρήση μπορεί να πλυθεί και να σιδερωθεί σε μέτρια θερμοκρασία.

Πριν από τη χρήση της μάσκας, ελέγξτε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Σε περίπτωση ορατών ζημιών, απορρίψτε και αντικαταστήστε αμέσως τη μάσκα.

Οδηγίες χρήσης

Τοποθετήστε στην παλάμη του χεριού τη μάσκα προστασίας αφήνοντας να κρέμονται ελεύθερα τα κορδόνια συγκράτησης. Φέρτε τη μάσκα προστασίας στο πρόσωπο καλύπτοντας με αυτή τη μύτη και το στόμα. Περάστε τους ιμάντες πίσω από τα αυτιά. Ελέγξτε ότι η μάσκα έχει καλή προσαρμογή στο πρόσωπο. Τα μακριά γένια και μούσια μειώνουν την αποτελεσματικότητα της προστατευτικής μάσκας.

Υλικό: 100% βαμβάκι

Χρώμα: Λευκό

Μήκος: 20cm

Ύψος: 12.5cm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Προειδοποιήσεις:

Η μάσκα πρέπει να τοποθετείται σωστά, προκειμένου να διασφαλίζεται το αναμενόμενο επίπεδο προστασίας. Μην κάνετε οποιαδήποτε μετατροπή σε αυτή τη μάσκα, πετάξτε την αν έχει υποστεί ζημία. Η μη τήρηση των οδηγιών χρήσης μπορεί να προκαλέσει βλάβη της υγείας του χρήστη και την έκθεσή του σε σοβαρούς κινδύνους, ακόμα και κίνδυνο για τη ζωή του. 

50.jpg  

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μάσκα προστασίας πολλαπλών χρήσεων υφασμάτινη άσπρη OEM

Μάσκα προστασίας πολλαπλών χρήσεων υφασμάτινη άσπρη OEM

Μάσκα προστασίας υφασμάτινη, 100% βαμβάκι

Γράψτε μια κριτική

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: