Μάσκες- Κράνη- Ακουστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μάσκα μιας χρήσης προστασίας με βαλβίδα CDC3V-P1 Grande

9803

Νέο

Μάσκες σκόνης μιας χρήσης με βαλβίδα FFP1 NR, ιδιαίτερα ελαφριές, κατάλληλες για μη τοξικά σωματίδια.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο


Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


1,46 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: CDC3V-P1

Οι μάσκες σκόνης μιας χρήσης έχουν βαλβίδα εκπνοής και είναι κατάλληλες για προστασία από μη τοξικά στερεά σωματίδια ή εκνεφώματα, που περιέχουν 4 φορές περισσότερα σωματίδια από ότι επιτρέπει το Occupation Exposure Limit(OEL). 

Είναι ιδιαίτερα ελαφριές, έχουν κυπελλοειδές σχήμα. Παρέχουν άριστο οπτικό πεδίο (μπορούν να φορεθούν και με προστατευτικά γυαλιά) και μικρή αντίσταση αναπνοής σε συνδυασμό με υψηλό φιλτράρισμα. Tο αλουμινένιο έλασμα μύτης, διασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή στα περισσότερα πρόσωπα. Εσωτερικά διαθέτει σφουγγαράκι στην περιοχή της μύτης.

CE EN149:2001+A1:2009 FFP1 NR

Πριν από τη χρήση της μάσκας, ελέγξτε ότι όλα τα συστατικά της μάσκας(τα λάστιχα, το επιρρίνιο έλασμα και το σφουγγαράκι, τη βαλβίδα) είναι σε καλή κατάσταση. Σε περίπτωση ορατών ζημιών, απορρίψτε και αντικαταστήστε αμέσως τη μάσκα.

Οδηγίες χρήσης

Τοποθετήστε στην παλάμη του χεριού τη μάσκα προστασίας, έχοντας το δάχτυλό σας στο επιρρίνιο έλασμα αφήνοντας να κρέμονται ελεύθερα τα λάστιχα συγκράτησης. Φέρτε τη μάσκα προστασίας στο πρόσωπο καλύπτοντας με αυτή τη μύτη και το στόμα και προσέχοντας, ώστε η μεταλλική λάμα σύσφιξης της μύτης να βρίσκεται στο πάνω μέρος. Περάστε το πάνω λάστιχο συγκράτησης πάνω από το κεφάλι και τοποθετήστε το κάτω από τον αυχένα. Περάστε το κάτω λάστιχο συγκράτησης πάνω από το κεφάλι και τοποθετήστε το πάνω από τα αυτιά. Προσαρμόστε το έλασμα της μύτης στο σχήμα της. Ελέγξτε ότι η μάσκα έχει καλή προσαρμογή στο πρόσωπο. Τα μακριά γένια και μούσια μειώνουν την αποτελεσματικότητα της προστατευτικής μάσκας. Πριν τη χρήση της μάσκας στο πεδίο εργασίας ελέγξτε την καλή εφαρμογή της. Καλύψτε το μπροστινό μέρος της με τα δύο χέρια και αναπνεύστε βαθιά. Θα πρέπει να νιώσετε μία αντίσταση στο εσωτερικό της. Αν υπάρχει κάποια διαρροή ξαναπροσαρμόστε την και ξανακάντε το τεστ.

Σημαντικό: Αντικαταστήστε αμέσως τη μάσκα προστασίας μόλις αντιμετωπίσετε αναπνευστικές δυσκολίες, όταν αντιλαμβάνεστε την οσμή ή τη γεύση του μολυντικού παράγοντα, όταν η μάσκα έχει καταστραφεί ή όταν δεν εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο. Η σχολαστική τήρηση αυτής της υπόδειξης σας εξασφαλίζει την ασφάλεια της χρήσης της μάσκας και προστατεύει την υγεία σας.

Χρώμα: Λευκό με λευκά λαστιχάκια

Συσκευασία: πωλείται ανά τεμάχιο(το κουτί περιέχει 10 τεμάχια)

Κατασκευαστής: Grande

Προειδοποιήσεις

Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Ακατάλληλη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε αδιαθεσία ή θάνατο. Η κατάλληλη μάσκα είναι σημαντική στην προστασία της υγείας. Να μη χρησιμοποιείται σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Αυτό το προϊόν δεν παρέχει οξυγόνο, κατά συνέπεια χρησιμοποιείται μόνο σε αεριζόμενους χώρους και πάντως σε χώρους σε συγκέντρωση οξυγόνου όχι μικρότερη του 19.5%. Εγκαταλείψτε αμέσως το χώρο αν έχετε δυσκολία στην αναπνοή ή κάποια δυσφορία. Μην τη χρησιμοποιείται αν μούσια αποτρέπουν την καλή εφαρμογή της στο πρόσωπο. Μην την τροποποιείτε και μην την κακομεταχειρίζεστε. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτή τη μάσκα προστασίας θα πρέπει να είστε σίγουροι για την απαιτούμενη προστασία. Το προϊόν είναι μίας χρήσης και θα πρέπει να απορρίπτεται μετά τη μοναδική του χρήση. Διατηρείστε τις καινούργιες μάσκες στη συσκευασία τους, σε καθαρό και στεγνό χώρο, μακριά από το φως, από πηγές θερμότητας ή μόλυνσης. Δε χρειάζεται συντήρηση. 

 0194        <70%  5oC-38oC

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μάσκα μιας χρήσης προστασίας με βαλβίδα CDC3V-P1 Grande

Μάσκα μιας χρήσης προστασίας με βαλβίδα CDC3V-P1 Grande

Μάσκες σκόνης μιας χρήσης με βαλβίδα FFP1 NR, ιδιαίτερα ελαφριές, κατάλληλες για μη τοξικά σωματίδια.

Γράψτε μια κριτική

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: