Μάσκες- Κράνη- Ακουστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κασκέτο προστασίας από κρούσεις AIR COLTAN DELTA PLUS

Νέο

Κασκέτο προστασίας από κρούσεις τύπου τζόκεϊ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


21,00 € (με Φ.Π.Α)

  • Γκρι-κίτρινο
  • Κίτρινο φωσφοριζέ-γκρι
  • Μαύρο-κόκκινο
  • Μπλε μαρίν-πορτοκαλί

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ TEM

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: AIRCOLTAN

Το καπέλο κράνος Air Coltan Delta Plus είναι ένα κασκέτο προστασίας από κρούσεις τύπου μπέιζμπολ. Το εξωτερικό του μέρος είναι κατασκευασμένο από ύφασμα πολυεστέρα/βαμβάκι, πολύ αεριζόμενο(mesh), με μεγάλα μέρη σε φιλέ, για περισσότερη άνεση και μείωση της εφίδρωσης. Το συγκεκριμένο καπέλο είναι εξοπλισμένο με μια εσωτερική γάστρα πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας και από άνετο αφρώδες υλικό από EVA για την απόσβεση των κρούσεων. Το εσωτερικό κέλυφος έχει επίσης 18 οπές για καλύτερο αερισμό του κεφαλιού. Διαθέτει ένα ρυθμιζόμενο γαντζάκι για να προσαρμόζεται εύκολα σε άτομα με περίμετρο κεφαλής 55-62cm.

Το κασκέτο AIR COLTAN αποτελεί ένα απαραίτητο μέσο ατομικής προστασίας(ΜΑΠ), που αντέχει στους κραδασμούς και είναι κατάλληλο για χρήση στην ελαφριά βιομηχανία, εργασίες μεταφορών κ.λπ.

Πιστοποιήσεις

EN812:2012 Κασκέτα αποφυγής πρόσκρουσης

Κανονισμός ΕΕ 2016/425

Οδηγίες χρήσης

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό δεν είναι ένα προστατευτικό κράνος για βιομηχανική χρήση.

Τοποθέτηση και εφαρμογή

Προκειμένου να εξασφαλίζεται αποτελεσματική προστασία, αυτό το πηλήκιο προστασίας από χτυπήματα πρέπει να φοριέται με το γείσο του προσανατολισμένο προς τα εμπρός και πρέπει να ρυθμίζεται στο μέγεθος του κεφαλιού του χρήστη με το στοιχείο πρόσδεσης που βρίσκεται στο πίσω μέρος του πηληκίου (ρυθμιζόμενο για περιφέρεια κεφαλής από 54/55/58 cm έως 62 cm).

Περιορισμοί χρήσης

Αυτό το προστατευτικό κράνος δεν προστατεύει ενάντια στην επίδραση πτώσεων ή προβολές αντικειμένων ή ανυψωμένα φορτία σε κίνηση. Δεν πρέπει να αντικαθιστά σε καμία περίσταση το προστατευτικό κράνος για βιομηχανία που καθορίζεται από το EN397. Αυτό το κράνος δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε η ενέργεια που αναπτύσσεται σε σύγκρουση να απορροφάται με την καταστροφή ή μερική αλλοίωση του καλύμματος και του οπλισμού ενίσχυσης, όποτε το κράνος είναι εφοδιασμένο. Ακόμη και αν αυτές οι αλλοιώσεις δεν είναι άμεσα εμφανείς, συστήνεται να αντικατασταθεί όλο το κράνος αφού έχει υποστεί σημαντική σύγκρουση. Για να διασφαλιστεί μια επαρκής προστασία, αυτό το κράνος πρέπει να προσαρμόζεται και να ρυθμίζεται στο μέγεθός της κεφαλής του φορέα. Εφίσταται η προσοχή στους χρήστες στον κίνδυνο που υπάρχει με τη μετατροπή ή κατάργηση οπουδήποτε αρχικού στοιχείου του κράνους, με εξαίρεση τις μετατροπές ή καταργήσεις που συστήνονται από τον κατασκευαστή του κράνους. Να μην εφαρμόζονται χρώματα, διαλύτες, συγκολλητικές ουσίες ή αυτοκόλλητες ετικέτες, με εξαίρεση εκείνων που συνιστώνται από τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Διάρκεια ζωής

Σε κανονικές συνθήκες χρήσης, αυτό το προστατευτικό κράνος μπορεί να προσφέρει επαρκή προστασία για 2 ως 3 χρόνια (από την πρώτη χρήση) ή για 5 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του. Η διάρκεια ζωής δίνεται ενδεικτικά και εξαρτάται από την καλή χρήση του προϊόντος. Η διάρκεια ζωής του προϊόντος επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως το κρύο, τη ζέστη, τα χημικά προϊόντα, το φως του ήλιου ή κάποια κακή χρήση. Ένας καθημερινός έλεγχος πρέπει να πραγματοποιείται για να ανιχνεύονται σημάδια ψαθυροποίησης (θραύσματα, ρωγμές). Να απορρίπτεται εφόσον έχει υποστεί βλάβη. Αν δεν παρουσιάζει κανένα ελάττωμα, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρήση που προβλέπεται.

Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού

Το προστατευτικό κράνος μπορεί να καθαριστεί και να απολυμανθεί με τη βοήθεια ενός πανιού βρεγμένου με απορρυπαντικό διάλυμα ελάχιστα συμπυκνωμένου. Απαγορεύεται η χρήση χημικών αποξεστικών ή διαβρωτικών προϊόντων. Αν το κράνος δεν μπορεί να καθαριστεί με αυτή τη μέθοδο, τότε πρέπει να αντικατασταθεί. Όταν δε χρησιμοποιείται πλέον ή κατά τη μεταφορά του, το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε ένα στεγνό, δροσερό μέρος, προφυλαγμένο απó το φως, τον παγετό και σε μέρος που να εγγυάται ότι δεν υπάρχουν χημικές ουσίες ή αιχμηρά αντικείμενα που μπορούν να το παραμορφώσουν πέφτοντας πάνω σ' αυτό. Αυτό το είδος δεν περιέχει καμία γνωστή ουσία που να θεωρείται ότι προκαλεί αλλεργίες. Εντούτοις, αν κάποιο άτομο είναι ευαίσθητο παρουσιάζοντας αντίδραση, πρέπει να φύγει από την επικίνδυνη περιοχή, να βγάλει το κράνος και να συμβουλευθεί γιατρό. 

Τεχνικό φυλλάδιο

Κωδικός Χρώμα
COLTAAIBM Μπλε μαρίν-πορτοκαλί
COLTAAIGR Γκρι-κίτρινο
COLTAAIJAFL Κίτρινο φωσφοριζέ-γκρι
COLTAAINOLG Μαύρο-κόκκινο

Μήκος γείσου: 7cm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Delta Plus

      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κασκέτο προστασίας από κρούσεις AIR COLTAN DELTA PLUS

Κασκέτο προστασίας από κρούσεις AIR COLTAN DELTA PLUS

Κασκέτο προστασίας από κρούσεις τύπου τζόκεϊ

Γράψτε μια κριτική

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: