Μάσκες- Κράνη- Ακουστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ακουστικά εργασίας ηχομονωτικά SNR29 DELTA PLUS

15010

Νέο

Delta Plus αντιθορυβικά ακουστικά προστασίας, 29dB

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


12,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: SEPANG2

Τα αντιθορυβικά ακουστικά εργασίας της Delta Plus διαθέτουν ωτοασπίδες από ABS(εξωτερικά) και συνθετικό αφρό(εσωτερικά). Το τόξο είναι κατασκευασμένο από πολυάνθρακα, μαλακό και γεμισμένο για άνεση στη χρήση και ρυθμιζόμενο καθ'ύψος. 

Τα ακουστικά ηχοπροστασίας πρέπει να χρησιμοποιούνται συνεχώς όταν βρίσκεστε σε θορυβώδεις χώρους (περιβάλλοντα με ένταση μεγαλύτερη των 80dB) και η επιλογή τους να γίνεται βάσει του δείκτη εξασθένισης του περιβαλλοντικού θορύβου. Βεβαιωθείτε ότι τα ηχομονωτικά ακουστικά προσαρμόζονται, ρυθμίζονται, συντηρούνται και ελέγχονται σύμφωνα με τις οδηγίες. Η αποτελεσματικότητα τους μειώνεται σημαντικά όταν δεν τηρούνται οι οδηγίες χρήσης. Οι επιδόσεις τους επιβαρύνονται όταν ανάμεσα στα μαξιλαράκια του κράνους και το κεφάλι παρεμβάλλονται μαλλιά ή ο σκελετός γυαλιών.

Είναι ιδανικά για κατασκευαστικές εργασίες, τη βαριά βιομηχανία κ.λπ. 

Οδηγίες χρήσης:

Τοποθετήστε τους δίσκους των αντιθορυβικών ακουστικών στη χαμηλότερη σχισμή των ακουστικών. Τοποθετήστε τους δίσκους στα αυτιά. Το γράμμα «R» πρέπει να είναι στη δεξιά πλευρά, το γράμμα «L» στην αριστερή πλευρά, η λέξη «TOP» πάνω από τα αυτιά. Σφίξτε τα ακουστικά έως ότου αγγίζουν το πάνω μέρος του κεφαλιού. Καθαρίζονται και απολυμαίνονται με χλιαρό νερό με σαπούνι, στεγνώνονται με μαλακό πανί. Συναρμολόγηση στο κεφάλι: Κατεβάστε τη στεφάνη πατώντας τα κουμπιά που βρίσκονται σε κάθε πλευρά για να γλιστρήσουν τα ακουστικά. (Το σημάδι 1 αντιστοιχεί στην πιο ψηλή θέση, το σημάδι 8 στην πιο χαμηλή).

Αποθήκευση/Συντήρηση/Περιορισμοί ως προς τη χρήση:

Πριν και μετά από κάθε χρήση, τακτοποιείτε τα ακουστικά σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φως και την παγωνιά. Όταν δε τα χρησιμοποιείτε, συνιστάται η τοποθέτησή τους στην αρχική τους συσκευασία. Πλένετε με χλιαρό νερό και σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε διαλύτες, λειαντικά ή άλλα επιβλαβή προϊόντα. Ορισμένες χημικές ουσίες μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στο προϊόν. Εφόσον γίνεται κανονική χρήση, διατηρούν την αποτελεσματικότητά τους για διάστημα 2 έως 3 ετών από την πρώτη χρήση τους. Τα λουριά και, πιο συγκεκριμένα, οι ωτοασπίδες μπορεί να φθαρούν με τη χρήση και, ως εκ τούτου, συνιστάται τακτικός έλεγχος. Σε περίπτωση φθοράς, μην τα χρησιμοποιείτε. Η προσαρμογή προστατευτικών διατάξεων υγιεινής στις ωτοασπίδες ενδέχεται να επηρεάσει τις ακουστικές επιδόσεις του κεφαλόδεσμου. Μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες σε άτομα με ευαισθησίες. Στην περίπτωση αυτή, απομακρυνθείτε από τον θορυβώδη χώρο και βγάλτε τα. 

Πιστοποίηση: CE 2016/425, EN352-1:2002(hearing protection: ear muffs), ANSI S3.19-1974(NRR(δείκτης μείωσης θορύβου) 21dB)

Τεχνικό φυλλάδιο

Μέση απόσβεση του θορύβου: SNR 29 dB

Εξασθένιση υψηλής συχνότητας: H 31

Εξασθένιση μέσης συχνότητας: M 29

Εξασθένιση χαμηλής συχνότητας: L 19

Χρώμα: πορτοκαλί με μαύρο

Μέγεθος: ένα μέγεθος προσαρμοζόμενο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: DeltaPlus

      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ακουστικά εργασίας ηχομονωτικά SNR29 DELTA PLUS

Ακουστικά εργασίας ηχομονωτικά SNR29 DELTA PLUS

Delta Plus αντιθορυβικά ακουστικά προστασίας, 29dB

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: