Μάσκες- Κράνη- Ακουστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ακουστικά εργασίας ηχομονωτικά SNR28 DELTA PLUS

15013

Νέο

Delta Plus αντιθορυβικά ακουστικά προστασίας, 28dB

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


9,05 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: SPA3

Τα αντιθορυβικά ακουστικά εργασίας της Delta Plus διαθέτουν ωτοασπίδες από πολυστυρένιο(εξωτερικά), συνθετικό αφρό(εσωτερικά) και μαξιλαράκια χαμηλής πίεσης. Το τόξο είναι κατασκευασμένο από ABS και ρυθμιζόμενο καθ' ύψος. 

Τα ακουστικά ηχοπροστασίας πρέπει να χρησιμοποιούνται συνεχώς όταν βρίσκεστε σε θορυβώδεις χώρους (περιβάλλοντα με ένταση μεγαλύτερη των 80dB) και η επιλογή τους να γίνεται βάσει του δείκτη εξασθένισης του περιβαλλοντικού θορύβου. Βεβαιωθείτε ότι τα ηχομονωτικά ακουστικά προσαρμόζονται, ρυθμίζονται, συντηρούνται και ελέγχονται σύμφωνα με τις οδηγίες. Η αποτελεσματικότητα τους μειώνεται σημαντικά όταν δεν τηρούνται οι οδηγίες χρήσης. Οι επιδόσεις τους επιβαρύνονται όταν ανάμεσα στα μαξιλαράκια του κράνους και το κεφάλι παρεμβάλλονται μαλλιά ή ο σκελετός γυαλιών.

Είναι ιδανικά για κατασκευαστικές εργασίες, τη βαριά βιομηχανία κ.λπ. 

Οδηγίες χρήσης:

Τοποθετήστε τα αντιθορυβικά ακουστικά στο κατώτερο σημείο των εγκοπών της στέκας. Δεν παίζει ρόλο το πού θα τοποθετήσετε (αριστερά ή δεξιά) τα μαξιλαράκια των ακουστικών. Το σήμα βέλος, πρέπει να δείχνει προς τα επάνω. Τοποθέτηση στο κεφάλι: Βάλτε τα ακουστικά στα αφτιά, με τη στέκα προς τα επάνω. Κατεβάστε τη στέκα ώσπου να αγγίξει το πάνω μέρος του κεφαλιού.

Αποθήκευση/Συντήρηση/Περιορισμοί ως προς τη χρήση:

Πριν και μετά από κάθε χρήση, τακτοποιείτε τα ακουστικά σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φως και την παγωνιά. Όταν δε τα χρησιμοποιείτε, συνιστάται η τοποθέτησή τους στην αρχική τους συσκευασία. Πλένετε με χλιαρό νερό και σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε διαλύτες, λειαντικά ή άλλα επιβλαβή προϊόντα. Ορισμένες χημικές ουσίες μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στο προϊόν. Εφόσον γίνεται κανονική χρήση, διατηρούν την αποτελεσματικότητά τους για διάστημα 2 έως 3 ετών από την πρώτη χρήση τους. Τα λουριά και, πιο συγκεκριμένα, οι ωτοασπίδες μπορεί να φθαρούν με τη χρήση και, ως εκ τούτου, συνιστάται τακτικός έλεγχος. Σε περίπτωση φθοράς, μην τα χρησιμοποιείτε. Η προσαρμογή προστατευτικών διατάξεων υγιεινής στις ωτοασπίδες ενδέχεται να επηρεάσει τις ακουστικές επιδόσεις του κεφαλόδεσμου. Μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες σε άτομα με ευαισθησίες. Στην περίπτωση αυτή, απομακρυνθείτε από τον θορυβώδη χώρο και βγάλτε τα. 

Πιστοποίηση: CE 2016/425, EN352-1:2002(hearing protection: ear muffs)

ΤΕΧΝΙΚΌ ΦΥΛΛΆΔΙΟ

Μέση απόσβεση του θορύβου: SNR 28 dB

Εξασθένιση υψηλής συχνότητας: H 30

Εξασθένιση μέσης συχνότητας: M 27

Εξασθένιση χαμηλής συχνότητας: L 17

Χρώμα: μπλε με μαύρο

Μέγεθος: ένα μέγεθος προσαρμοζόμενο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: DeltaPlus

         TP TC 019/2011   023

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ακουστικά εργασίας ηχομονωτικά SNR28 DELTA PLUS

Ακουστικά εργασίας ηχομονωτικά SNR28 DELTA PLUS

Delta Plus αντιθορυβικά ακουστικά προστασίας, 28dB

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: