Μάσκες- Κράνη- Ακουστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ωτοασπίδες προστασίας με κορδόνι CONIC DE010 DELTAPLUS

Νέο

DELTA PLUS Ωτοασπίδες πολυουρεθάνης με κορδόνι

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


14,46 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Σετ 10 ζευγών

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: CONICDE010BL

Οι ωτοασπίδες προστασίας Conic DE010 Delta plus είναι Μέσα Ατομικής Προστασίας εργαζομένων(Μ.Α.Π.) κατασκευασμένα από πολυουρεθάνη με ορειχάλκινο ένθετο, που προστατεύουν από το θόρυβο. Το ζευγάρι των ανιχνεύσιμων ωτοασπίδων συνδέεται με ένα πλαστικό κορδόνι. Η διάμετρος της κάθε ωτοασπίδας είναι 12mm. Το συγκεκριμένο μέσο προστασίας της ακοής είναι συσκευασμένο σε σακούλα που περιέχει 10 ζευγάρια, εκ των οποίων το ένα ζεύγος περιέχεται σε κουτάκι για φύλαξη μετά τη χρήση.

Οι ωτασπίδες αυτές πρέπει να χρησιμοποιούνται συνεχώς σε θορυβώδες περιβάλλον (θόρυβος περιβάλλοντος άνω των 80dB) και πρέπει να επιλέγονται με βάση τους δείκτες μείωσης θορύβου σε σχέση με τον περιβαλλοντικό θόρυβο που πρέπει να μειωθεί. 

Οι ωτοασπίδες εργασίας Conic DE010 είναι το κατάλληλο μέσο ατομικής προστασίας(Μ.Α.Π.) για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.λπ.

Οδηγίες χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι οι ωτασπίδες εισάγονται, ρυθμίζονται και φοριούνται σύμφωνα με τις οδηγίες. Όλοι οι χειρισμοί πρέπει να γίνονται με καθαρά χέρια. Πλάστε την ωτασπίδα με τα δάχτυλά σας ώσπου να έχετε έναν πολύ λεπτό κύλινδρο. Ανοίξτε τον ακουστικό πόρο τραβώντας το λοβό του αφτιού και εισάγετε την ωτασπίδα με μια ελαφρά περιστροφική κίνηση. Κρατήστε μερικές στιγμές και αφήστε την ωτασπίδα να πάρει και πάλι τη φόρμα της μέσα στον ακουστικό πόρο. Αν υπάρχει διαρκής θόρυβος (κάτω από 80dB), βεβαιωθείτε ότι οι ωτασπίδες ρυθμίζονται καλά και δεν αφήνουν να περνά ο θόρυβος. Σε αντίθετη περίπτωση, τοποθετήστε τις ξανά. Φοράτε τις σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο θόρυβο. Για να τις βγάλετε, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως και όταν τις φοράτε. Προσέξτε, γιατί η υπερβολικά γρήγορη απομάκρυνση ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στο τύμπανο.

Περιορισμοί χρήσης

Αν δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης, η προστασία που προσφέρουν οι ωτασπίδες μειώνεται σημαντικά. Οι ωτασπίδες επειδή διαθέτουν τμήματα συνένωσης, ενδείκνυται να μη χρησιμοποιούνται αν υπάρχει κίνδυνος να πιαστεί κάπου το τμήμα συνένωσης κατά τη διάρκεια της χρήσης. Η επαφή με το δέρμα μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα. Στην περίπτωση αυτή, απομακρυνθείτε από την επικίνδυνη ζώνη, αφαιρέστε τις και συμβουλευτείτε γιατρό. Ορισμένες χημικές ουσίες μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στα προϊόντα αυτά. Φυλάξτε μακριά από τα παιδιά, καθώς τα μικρά τμήματα παρουσιάζουν κίνδυνο κατάποσης.

Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού

Οι ωτασπίδες πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένες από τον πάγο και το φως, και τοποθετημένες με τρόπο ώστε να προστατεύονται από τη σκόνη, τα λάδια ή τα χημικά προϊόντα. Όταν το προϊόν δε χρησιμοποιείται πλέον, φυλάσσεται στην αρχική του συσκευασία. Η κατάσταση των ωτασπίδων πρέπει να ελέγχεται τακτικά. Συνιστάται η τακτική αλλαγή των ωτασπίδων.

Πιστοποιήσεις

CE κανονισμός(ΕΕ) 2016/425, 

EN352-2:2002 Προστασία από το θόρυβο: Ωτοασπίδες

  • SNR 36dB: Μέση απόσβεση του θορύβου
  • H34: Εξασθένιση υψηλής συχνότητας
  • M34: Εξασθένιση μέσης συχνότητας
  • L31: Εξασθένιση χαμηλής συχνότητας
  • Φ7-12mm: Διάσταση

ANSI S3.19-1974 Αμερικανικό Ινστιτούτο Κανονικοποίησης(NRR 33 dB: NRR (Noise Reduction Rating - Δείκτης μείωσης του θορύβου))

Τεχνικό φυλλάδιο

Υλικό κατασκευής: Πολυουρεθάνη

Χρώμα: Μπλε

Συσκευασία: 10 ζευγάρια και ένα πρακτικό κουτάκι φύλαξης και μεταφοράς σε μπλίστερ 

Κατασκευαστής: Deltaplus

         

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ωτοασπίδες προστασίας με κορδόνι CONIC DE010 DELTAPLUS

Ωτοασπίδες προστασίας με κορδόνι CONIC DE010 DELTAPLUS

DELTA PLUS Ωτοασπίδες πολυουρεθάνης με κορδόνι

Γράψτε μια κριτική

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: