Λαδομπογιές Διαλύτου

Πληροφορίες

Follow us on facebook

MOBILAC Νο124 Κόκκινο Λαδομπογιά 0,75lt ΧΡΩΤΕΧ

7405

Νέο

Ντουκόχρωμα 124 Κόκκινο μεταλλικών επιφανειών με αντισκωριακή προστασία

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παράδοση/παραλαβή σε 1-3 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


12,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 0,75lt

Άλλες πληροφορίες

MOBILAC Διαλύτη (ντουκόχρωμα) Νο124 Κόκκινο

Βερνικόχρωμα μεταλλικών επιφανειών με αντισκωριακή προστασία

Συνιστάται για τη βαφή σιδηροκατασκευών, αμαξωμάτων, μηχανημάτων και γενικότερα μεταλλικών επιφανειών, παρέχοντας τέλειο φινίρισμα και αντισκωριακή προστασία.

Δίνει μια τελική επιφάνεια με υψηλή και αναλλοίωτη στιλπνότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την υπεριώδη ακτινοβολία και τα χτυπήματα.

  • Αποχρώσεις: λευκό και μαύρο σε gloss και mat, και σε 68 ετοιμοπαράδοτες αποχρώσεις.
  • Μέθοδος εφαρμογής: ρολό, πινέλο, πιστόλι.
  • Αραίωση: για βαφή με πινέλο, ρολό: έως 10% κ.ό. με Διαλυτικό Πινέλου ΧΡΩΤΕΧ. Για βαφή με πιστόλι: έως 10% κ.ό. με Διαλυτικό Πιστολιού ΧΡΩΤΕΧ.
  • Στέγνωμα: Στεγνό σε βάθος: 6±2 ώρες. Επαναβαφή μετά από 14 ώρες.
  • Απόδοση: 9±1 m²/Lt για πάχος ξηρού φιλμ 45±5μm ανά στρώση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΧΡΩΜΑΤΟΛΌΓΙΟ

Προφυλάξεις MOBILAC:

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Η εισπνοή ατμών μπορεί να προκαλέσει ζάλη και υπνηλία. Προκαλεί βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Διατηρείται δροσερό. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Μην αναπνέετε αναθυμιάσεις / εκνεφώματα. Σε περίπτωση εισπνοής: μεταφέρατε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο

Περιέχει Υδρογονάνθρακες, C9-C12, n-αλκάνια,ισοαλκάνια, κυκλικοί αρωματικοί (2-25%), Αρωματικό υδρογονάνθρακα C8, Υδρογονάνθρακες C9, αρωματικοί, Οξίμη της 2-βουτανόνης, προϊόν αντίδρασης δις(1,2,2,6,6-πενταμεθύλ-4 πιπεριδυλ) - σεβακικού εστέρα και μεθυλ-1,2,2,6,6-πενταμεθυλ-4 πιπεριδυλο-σεβακικού εστέρα, δις(2-αιθυλεξανοϊκό) κοβάλτιο

Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

              

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

MOBILAC Νο124 Κόκκινο Λαδομπογιά 0,75lt ΧΡΩΤΕΧ

MOBILAC Νο124 Κόκκινο Λαδομπογιά 0,75lt ΧΡΩΤΕΧ

Ντουκόχρωμα 124 Κόκκινο μεταλλικών επιφανειών με αντισκωριακή προστασία

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: