Λάδια -Κεριά -Παρασιτοκτόνα

Πληροφορίες

Follow us on facebook

ANTITARLO SPRAY Φαρμάκι ξύλου 150ml SARATOGA

8247

Νέο

Εντομοκτόνο σπρέι για οικιακή και επαγγελματική χρήση, που εξαλείφει οριστικά το πρόβλημα που προκαλείται στα ξύλα από τους τερμίτες και το σαράκι.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


5,20 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

SARATOGA ANTITARLO Φαρμάκι ξύλου σε σπρέι 150ml

Το SARATOGA ANTITARLO είναι ένα εντομοκτόνο με ειδική φόρμουλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, που εξαλείφει οριστικά το πρόβλημα που προκαλείται στα ξύλα από τους τερμίτες - σαράκι.

Αποτελεσματικό διότι δρα όχι μόνο στην επιφάνεια, αλλά με έγχυση του προϊόντος μέσα στο ξύλο (παραδίδεται με πλαστικό σωληνάκι), εξοντώνει τα έντομα, με παρατεταμένη δράση.

Κατάλληλο για αντικείμενα από ξύλο έπιπλαδοκάρια, δάπεδα, πέργκολες κουφώματα, παλέτες κλπ.

Δρα γρήγορα και για μεγάλη διάρκεια.

Έτοιμο προς χρήση.

Αποτελεσματικό επειδή όχι μόνο απομακρύνει, αλλά με την έγχυση του προϊόντος στο ξύλο, καταστρέφει τους τερμίτες-σαράκι. Έχει παρατεταμένη δράση με την πάροδο του χρόνου και προσφέρει μακρόχρονη προστασία του ξύλου.

Συσκευασία: 150ml

Κατασκευαστής: SARATOGA

Κίνδυνος

Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Μακριά από παιδιά. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Να διατηρείται ο περιέκτης ερμητικά κλειστός. Αποθηκεύεται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50oC. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε εγκεκριμένα κέντρα συλλογής. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Αποφύγετε την εισπνοή σπρέι. Σε περίπτωση εισπνοής: μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. Όταν το χρησιμοποιείτε μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε. Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύντε με άφθονο νερό και σαπούνι. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Περιέχει idrocarburi, c9-c11, n-alkani-isoalcani, ciclosi, <2% aromatici. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210 7793777

         

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

ANTITARLO SPRAY Φαρμάκι ξύλου 150ml SARATOGA

ANTITARLO SPRAY Φαρμάκι ξύλου 150ml SARATOGA

Εντομοκτόνο σπρέι για οικιακή και επαγγελματική χρήση, που εξαλείφει οριστικά το πρόβλημα που προκαλείται στα ξύλα από τους τερμίτες και το σαράκι.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

7 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: