Κόλλες PVC-σιλικόνες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κόλλα Φλάντζας Κόκκινη 280ml SARATOGA

12390

Νέο

Saratoga κόλλα κατάλληλη για φλάντζες και υψηλές θερμοκρασίες έως 380οC, 280ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


9,60 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Σφραγιστικό σιλικόνης ενός συστατικού, κόκκινο, σχεδιασμένο για κάθε τύπο φλάντζας κινητήρα, καπάκια βαλβίδων, χρονισμού, διαφορικού, αντλίες νερού, λαδιού, πολλαπλές εισαγωγές κλπ. Καλύπτει τις απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας για φλάντζες σιλικόνης χαμηλής πτητικότητας. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε γυαλί, κεραμικά, χάλυβα, αλουμίνιο, μερικά πλαστικά υλικά, ξύλο και βαμμένα στηρίγματα.

Σχηματίζει εξαιρετικά ελαστικές και ανθεκτικές φλάντζες, σκληραίνει ταχέως λόγω της ατμοσφαιρικής υγρασίας. Γεμίζει όλες τις κοιλότητες και τις ανωμαλίες των επιφανειών. Ανταπεξέρχεται στις πιο αυστηρές δοκιμές που χρησιμοποιούνται για τις φλάντζες. Βουλκανίζεται αυτόματα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, αντέχει σε θερμοκρασιακές έως 380οC. Είναι ανθεκτικό στο νερό, στο αέριο, στη βενζίνη, στο πετρέλαιο, στα λάδια και στα αντιψυκτικά. Αντέχει σε ισχυρούς κραδασμούς. Στο ξεμοντάρισμα αφαιρείται εύκολα και μπορεί να ξανατοποθετηθεί. Έχει παχύρευστη υφή και δεν "τρέχει". Είναι πολύ ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στις ακτίνες UV. Κολλά τα περισσότερα υποστρώματα συμπεριλαμβανομένου σιλικονούχου λάστιχου. Είναι καθαρή σιλικόνη, δεν περιέχει διαλύτες

Τρόπος χρήσης

Καθαρίστε τις επιφάνειες που πρόκειται να σφραγιστούν και αφαιρέστε όλα τα ίχνη λίπανσης. Εφαρμόστε την ταινία κάλυψης για τη διαμόρφωση των άκρων, την οποία θα αφαιρέσετε αμέσως μετά την εφαρμογή του στεγανοποιητικού υλικού. Κόψτε το ακροφύσιο στην επιθυμητή διάμετρο. Χρησιμοποιήστε το με ειδικό πιστόλι σιλικόνης. Χρησιμοποιήστε μία σπάτουλα που θα βρέξετε με σαπούνι και νερό, μέσα σε 10 λεπτά, για να διαμορφώσετε το υλικό όπως επιθυμείτε. Δε βάφεται, γι'αυτό πρώτα βάψτε και μετά εφαρμόστε το υλικό.

Καθαρισμός

Καθαρίστε μέσα στα πρώτα 10 λεπτά με το Saratoga Via-Sil ή με ένα καθαρό πανί με διαλύτη. Όταν σκληρύνει το υλικό καθαρίστε μόνο με το SARATOGA VIA-SIL.

Χρόνος σκλήρυνσης: 3mm/ημέρα

Θερμοκρασία χρήσης: -60οC έως +280οC και στιγμιαία 380οC

Θερμοκρασία εφαρμογής: +5οC έως +40οC

Χρώμα: κόκκινο

Συσκευασία: Φύσιγγα 280ml 

Κατασκευαστής: Saratoga 

Προσοχή:

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και το δέρμα, σε περίπτωση επαφής πλύνετε με άφθονο νερό και συμβουλευθείτε γιατρό. Να χρησιμοποιείτε μόνο σε ανοιχτό και καλά αεριζόμενο χώρο. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε ιατρική βοήθεια. Κέντρο δηλητηριάσεων 210 7793777

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κόλλα Φλάντζας Κόκκινη 280ml SARATOGA

Κόλλα Φλάντζας Κόκκινη 280ml SARATOGA

Saratoga κόλλα κατάλληλη για φλάντζες και υψηλές θερμοκρασίες έως 380οC, 280ml

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: