Κόλλες-Ειδικών Εφαρμογών

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Νέο

Ξυλόκολλα PATTEX WOOD CLASSIC μπιμπερό 250gr

8795

Νέο

Η Pattex Wood Classic είναι κατάλληλη για τη συγκόλληση κάθε είδους ξύλου, σύνθετου ξύλου ακόμη και ελαστοποιημένων φύλλων. Διατίθεται σε συσκευασία 250gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


3,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Ξυλόκολλα PATTEX CLASSIC

Η ξυλόκολλα Wood Classic της Pattex είναι ιδανική για εσωτερικές εργασίες. Είναι κατασκευασμένη με βάση το νερό, χωρίς διαλύτες και πραγματικά ισχυρή, προσφέροντας άριστα αποτελέσματα. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για κάθε είδους ξύλου και γίνεται διάφανη μόλις στεγνώσει. Είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με το EN 204/D2.

Με την ξυλόκολλα Pattex Wood μπορείτε να κολλήσετε άχυρο, χαρτί ή ακόμη και χαρτόνι. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε χειροτεχνίες με τα παιδιά σας ή για να φτιάξετε δώρα της τελευταίας στιγμής. Η Pattex Wood έχει τεράστιο πεδίο εφαρμογής - από βαριές εργασίες επιδιόρθωσης μέχρι μικρότερα μαστορέματα.

Οι επιφάνειες που συγκολλούνται με ξυλόκολλα χρειάζονται λίγο χρόνο και πίεση για να δέσουν. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν σφιγκτήρες για να κρατούν σταθερά ενωμένες τις προς συγκόλληση επιφάνειες. Αν δεν έχετε σφιγκτήρα μπορείτε να τους αντικαταστήσετε με ότι έχετε διαθέσιμο, βαριά βιβλία, έναν κουβά με νερό κτλ. Απλώς προσέξτε, ώστε να ασκείται ομοιόμορφη πίεση σε ολόκληρη την επιφάνεια.

Φύλαξη

Προστατεύστε από το ψύχος. Αποφύγετε τις θερμοκρασίες κάτω των +5°C.

Οδηγίες

1. Βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς γράσα ή άλλα υπολείμματα. Επειδή τα αντικείμενα συγκόλλησης θα πρέπει να πιέζονται ομοιόμορφα, η ξυλόκολλα ενδείκνυται κυρίως για επίπεδες λαμιναρισμένες επιφάνειες. Η Pattex Wood Classic είναι πολύ εύχρηστη, καθώς γίνεται διάφανη όταν στεγνώνει και είναι ιδανική και για ιδιοκατασκευές.

2. Απλώστε κόλλα σε μία από τις επιφάνειες ή και στις δύο, αν χρησιμοποιείτε σκληρό ξύλο. Μη χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα κόλλας. Μια μικρή στρώση αρκεί. Απλώστε την κόλλα ομοιόμορφα με σπάτουλα.

3. Αποφύγετε την παρατεταμένη επαφή με τον αέρα. Η κόλλα θα πρέπει να είναι ακόμη υγρή όταν πιέζετε τις επιφάνειες μαζί.

4. Αφήστε τις επιφάνειες πατημένες για περίπου 20 λεπτά. 

Περισσότερα για το προϊόν ΕΔΩ

Συσκευασία: Μπιμπερό 250gr

Κατασκευαστής: Pattex/Henkel

Προσοχή:

Περιέχει 1,2-βενζισοθειαζολ-3(2Η)-όνη, μείγμα των 5-χλωρο-2μεθυλο-2Η-ισοθειαζωλ-3-όνη[αριθ. ΕΚ 247-500-7] και 2-μεθυλο-2Η-ισοθειαζωλ-3-όνη [αριθ. ΕΚ 220-239-6] (3:1). Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να μη έρθει σε επαφή με τα μάτια, με το δέρμα ή με τα ρούχα.

   

Οι εικόνες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ξυλόκολλα PATTEX WOOD CLASSIC μπιμπερό 250gr

Ξυλόκολλα PATTEX WOOD CLASSIC μπιμπερό 250gr

Η Pattex Wood Classic είναι κατάλληλη για τη συγκόλληση κάθε είδους ξύλου, σύνθετου ξύλου ακόμη και ελαστοποιημένων φύλλων. Διατίθεται σε συσκευασία 250gr

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: