Κόλλες-Ειδικών Εφαρμογών

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ασφαλιστικό Σπειρωμάτων Loctite 2400 5ml Henkel

4044

Νέο

Loctite 2400 ασφαλιστικό σπειρωμάτων μεσαίας αντοχής για μεταλλικά σπειρώματα μεγέθους έως Μ36.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


10,40 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 2400

Το ασφαλιστικό σπειρωμάτων Loctite 2400 είναι ένα προϊόν μεσαίου βαθμού συγκράτησηςσχεδιασμένο να ασφαλίζει και να στεγανοποιεί μπουλόνια, βίδες και παξιμάδια από π.χ. αντλίες, κιβώτια ταχυτήτων ή πρέσες, αποτρέποντας την χαλάρωσή τους λόγω κραδασμών. Είναι κατάλληλο για όλες τις μεταλλικές συνδέσεις με σπείρωμα. Είναι αποτελεσματικό σε όλα τα μέταλλα και παθητικά υποστρώματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρής κλίμακας ρύπανση από βιομηχανικά λάδια, λάδια προστασίας από τη διάβρωση και υγρά κοπής. Επιτρέπει συχνές αποσυναρμολογήσεις. Είναι κορυφαίο σε υγεία και ασφάλεια με εξαιρετική αντοχή σε χημικά και θερμοκρασία και είναι εγκεκριμένο από την WRAS (BS 6920): 1104507.

Το LOCTITE 2400 δε φέρει σύμβολα επισήμανσης κινδύνου, φράσεις προειδοποίησης κινδύνου και ασφάλειας και δεν περιέχει καμία δηλωτέα καρκινογόνα μεταλλαξιογόνα ή αναπαραγωγική τοξίνη.

Οδηγίες χρήσης

Συναρμολόγηση

Για καλύτερα αποτελέσματα, καθαρίστε τις επιφάνειες και αφήστε τις να στεγνώσουν. Ανακινείστε το προϊόν πριν τη χρήση. Για να μη βουλώσει το στόμιο, όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν μην επιτρέπετε να έρθει σε επαφή η άκρη του με τις μεταλλικές επιφάνειες. Για διαμπερείς τρύπες, εφαρμόστε αρκετές σταγόνες από το προϊόν στο σπείρωμα του μπουλονιού. Για τυφλές τρύπες, εφαρμόστε αρκετές σταγόνες από το προϊόν στο εσωτερικό σπείρωμα στο κάτω μέρος της τρύπας. Για εφαρμογές σφράγισης, εφαρμόστε το προϊόν περιμετρικά του σπειρώματος του μπουλονιού ή της βίδας, παραλείποντας το πρώτο σπείρωμα.

Αποσυναρμολόγηση

Αφαιρέστε χρησιμοποιώντας εργαλεία χειρός. Σε σπάνιες περιπτώσεις που δεν μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε, θερμάνετε το παξιμάδι ή το μπουλόνι έως περίπου 250oC και αποσυναρμολογήστε όσο είναι ζεστό.

Καθαρισμός προϊόντος

Για να αφαιρέσετε προϊόν που έχει στεγνώσει, χρησιμοποιήστε κάποιο διαλυτικό σε συνδυασμό με μία συρματόβουρτσα.

Αποθήκευση

Αποθηκεύστε το προϊόν στο δοχείο του σε ξηρό μέρος. Η βέλτιστη θερμοκρασία αποθήκευσης είναι 8°C έως 21°C χαμηλότερες ή υψηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να επηρεάσουν τις ιδιότητες του προϊόντος. 

Χρόνος στερέωσης: 8-10 λεπτά

Υποστρώματα: Ορείχαλκος, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας

Χρώμα: Μπλε

Συσκευασία: 5ml σε μπλίστερ

Χώρα προέλευσης: Ιρλανδία

Κατασκευαστής: Loctite/Henkel

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ασφαλιστικό Σπειρωμάτων Loctite 2400 5ml Henkel

Ασφαλιστικό Σπειρωμάτων Loctite 2400 5ml Henkel

Loctite 2400 ασφαλιστικό σπειρωμάτων μεσαίας αντοχής για μεταλλικά σπειρώματα μεγέθους έως Μ36.

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: