Κόλλες-Ειδικών Εφαρμογών

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Ξυλόκολλα PATTEX EXPRESS μπιμπερό 750gr

13673

Νέο

Με την Pattex Wood μπορείτε να κολλήσετε ακόμα άχυρο, χαρτί και χαρτόνι. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για χειροτεχνίες και κατασκευές.

Μπιμπερό 750 γραμμαρίων

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


10,25 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Ξυλόκολλα PATTEX EXPRESS

Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα συγκόλλησης στο ξύλο, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε με άλλες εργασίες. Με επίτευξη του αρχικού κρατήματος μέσα σε 5 λεπτά, η Pattex Wood Express δεν περιέχει διαλύτες και ενδείκνυται για τη συγκόλληση κάθε είδους ξύλου, σύνθετου ξύλου, ακόμη και ελασματοποιημένων φύλλων.

  • Ιδανική για συγκολλήσεις και συναρμολογήσεις σε όλες τις ξυλουργικές εργασίες.
  • Πολύ καλή πρόσφυση και υψηλή απόδοση.
  • Αντοχή D1 & Dσύμφωνα με DIN EN 204.
  • Στεγνώνει σε 5 λεπτά και γίνεται διαφανής.
  • Ανθεκτική στη θερμοκρασία.

Περισσότερα για το προϊόν ΕΔΩ

Συμβουλές και κόλπα:

Όχι μόνο ξύλο:

Το ξέρατε ότι με την Pattex Wood μπορείτε να κολλήσετε άχυρο, χαρτί ή ακόμη και χαρτόνι; Ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε χειροτεχνίες με τα παιδιά σας; Ή για να φτιάξετε δώρα της τελευταίας στιγμής; Ρίξτε απλώς μια ματιά στην εργαλειοθήκη σας! Η Pattex Wood έχει τεράστιο πεδίο εφαρμογής - από βαριές εργασίες επιδιόρθωσης μέχρι μικρότερα μαστορέματα.

Δεν έχετε σφιγκτήρα;

Κανένα πρόβλημα! Οι επιφάνειες που συγκολλούνται με ξυλόκολλα χρειάζονται λίγο χρόνο και πίεση για να δέσουν. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν σφιγκτήρες, αλλά μπορείτε να τους αντικαταστήσετε με ότι έχετε διαθέσιμο. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας και θα βρείτε πολλές εναλλακτικές. Βαριά βιβλία, έναν κουβά με νερό κτλ. Απλώς προσέξτε, ώστε να ασκείται ομοιόμορφη πίεση σε ολόκληρη την επιφάνεια.

Οδηγίες εφαρμογής

  1. Βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς γράσα. Επειδή τα αντικείμενα συγκόλλησης θα πρέπει να πιέζονται ομοιόμορφα, η ξυλόκολλα ενδείκνυται κυρίως για επίπεδες λαμιναρισμένες επιφάνειες. Η Pattex Wood Express είναι πολύ εύχρηστη, καθώς γίνεται διάφανη όταν στεγνώνει. Ιδανική και για ιδιοκατασκευές.
  2. Απλώστε κόλλα σε μία από τις επιφάνειες ή και στις δύο, αν χρησιμοποιείτε σκληρό ξύλο. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα κόλλας. Μια μικρή στρώση αρκεί. Απλώστε την κόλλα ομοιόμορφα με σπάτουλα.
  3. Αποφύγετε την παρατεταμένη επαφή με τον αέρα. Η κόλλα θα πρέπει να είναι ακόμη υγρή όταν πιέζετε τις επιφάνειες μαζί.
  4. Ενώστε τις επιφάνειες ασκώντας πίεση. Συνεχίστε να ασκείτε πίεση. Οι σφιγκτήρες, τα βαριά βιβλία ή άλλα βαριά αντικείμενα μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.
  5. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει και να σταθεροποιηθεί.

Συσκευασίες

Κατασκευαστής: Pattex/Henkel

Προσοχή:

Περιέχει 1,2-βενζισοθειαζολ-3(2Η)-όνη, μείγμα των 5-χλωρο-2μεθυλο-2Η-ισοθειαζωλ-3-όνη[αριθ. ΕΚ 247-500-7] και2-μεθυλο-2Η-ισοθειαζωλ-3-όνη [αριθ. ΕΚ 220-239-6] (3:1). Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να μη έρθει σε επαφή με τα μάτια, με το δέρμα ή με τα ρούχα.

Προστατεύετε από τον παγετό. Απαγορεύεται η χρήση κάτω από 6oC. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά και ζώα. 

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ξυλόκολλα PATTEX EXPRESS μπιμπερό 750gr

Ξυλόκολλα PATTEX EXPRESS μπιμπερό 750gr

Με την Pattex Wood μπορείτε να κολλήσετε ακόμα άχυρο, χαρτί και χαρτόνι. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για χειροτεχνίες και κατασκευές.

Μπιμπερό 750 γραμμαρίων

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: