θαλάσσης -Μαρμάρου-Τοίχου

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

SMALTON βερνίκι πέτρας 2,5lt ΧΡΩΤΕΧ

9064

Νέο

Διαφανές βερνίκι πέτρας, χρησιμοποιείται για την προστασία και διακόσμηση πέτρινων επιφανειών (πέτρες, πλάκες Καρύστου-Πηλίου) εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν Παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


22,65 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2,5lt

Άλλες πληροφορίες

SMALTON βερνίκι πέτρας 

Χρησιμοποιείται για την προστασία και διακόσμηση πέτρινων επιφανειών (πέτρες, πλάκες Καρύστου-Πηλίου) εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και γενικότερα για φυσικά ή τεχνικά δομικά υλικά όπως πωρόλιθοι, τούβλα, κεραμικά κ.λπ.

Προσφύεται ισχυρά στην επιφάνεια και παρουσιάζει μεγάλες αντοχές στο νερό και τα αλκάλια.

Εφαρμόζεται πολύ εύκολα σε μια στρώση και παρέχει μεγάλη στιλπνότητα την οποία διατηρεί στο πέρασμα του χρόνου.

  • Μέθοδος εφαρμογής: πινέλο.
  • Στέγνωμα: Στεγνό σε βάθος: 18±5 λεπτά.
  • Αραίωση: έτοιμο προς χρήση.
  • Απόδοση: 6±1 m²/Lt ανά στρώση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κίνδυνοι και οδηγίες προφύλαξης SMALTON: Κίνδυνος.

Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα. Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα ή σε περίπτωση εισπνοής. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στη γονιμότητα ή στο έμβρυο σε περίπτωση εισπνοής. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση σε περίπτωση εισπνοής. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Μην αναπνέετε αναθυμιάσεις. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο. Σε περίπτωση εισπνοής: μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. Αποθηκεύεται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Διατηρείται δροσερό. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.

Περιέχει: υδρογονάνθρακα C8, τολουόλιο, ξυλόλιο (μίγμα ισομερών) και αιθυλοβενζόλιο.

            

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

SMALTON βερνίκι πέτρας 2,5lt ΧΡΩΤΕΧ

SMALTON βερνίκι πέτρας 2,5lt ΧΡΩΤΕΧ

Διαφανές βερνίκι πέτρας, χρησιμοποιείται για την προστασία και διακόσμηση πέτρινων επιφανειών (πέτρες, πλάκες Καρύστου-Πηλίου) εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Γράψτε μια κριτική

11 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: