Εργαλεία-Αξεσουάρ Αυτοκινήτου

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Προσφορά

Γρύλος υδραυλικός μπουκάλας 20t OEM

10230

Νέο

Χειροκίνητος υδραυλικός γρύλος μπουκάλας ιδανικός για την ανύψωση οχημάτων και άλλων φορτίων. Διατίθεται με δυνατότητα ανύψωσης έως  20 τόνους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00 €.


51,75 € (με Φ.Π.Α)

-10%

57,50 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Ο γρύλος μπουκάλας χειρός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την ανύψωση οχημάτων και άλλων φορτίων. Χρησιμοποιείται σε συνεργεία αυτοκινήτων και εργασίες όπου απαιτείται η ανύψωση βαριών αντικειμένων. 

Οδηγίες χρήσης

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία ανύψωσης βεβαιωθείτε ότι το βάρος του φορτίου δεν υπερβαίνει τις δυνατότητες του γρύλου. Επιβεβαιώστε ότι η βαλβίδα εκτόνωσης είναι κλειστή, χρησιμοποιώντας το άκρο με τις εσοχές του λεβιέ και περιστρέφοντας την πεταλούδα σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού. Αν θέλετε να ανυψώσετε αυτοκίνητο, βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει το χειρόφρενο. Τοποθετείστε το γρύλο στο κατάλληλο σημείο, σύμφωνα με το εγχειρίδιο του οχήματός σας. Ανεβοκατεβάστε τη λαβή μέχρι να ανυψωθεί το όχημα στην επιθυμητή θέση. 

Για να κατεβάσετε το φορτίο, αφαιρέστε τη λαβή και τοποθετείστε τη στη βαλβίδα εκτόνωσης. ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ περιστρέψτε τη λαβή αντίθετα με τους δείκτες του ρολογιού. Αν χρησιμοποιείτε περισσότερους γρύλους εργαστείτε παράλληλα, κατεβάζοντας σιγά-σιγά κάθε ένα, ώστε να επιτύχετε ίσο βάρος και ίση ταχύτητα. Όταν κατέβει τελείως το όχημα απομακρύνετε το/τους γρύλο/γρύλους και βιδώστε τη βαλβίδα εκτόνωσης.

Γενικές οδηγίες

Διατηρείτε το εργαλείο ανύψωσης καθαρό και καλά λιπασμένο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την έγχυση του λαδιού, ώστε να μην μπουν σκουπίδια στο δοχείο. Έχετε πλήρως κατεβασμένα τη βάση ανύψωσης, το έμβολο και την αντλία όταν δε χρησιμοποιείτε το γρύλο. Αποφύγετε την έκθεση στην υγρασία. Αν έρθει σε επαφή με υγρασία καθαρίστε και λιπάνετε με ένα πανί όλα τα στοιχεία.

Ανυψωτική ικανότητα: 20t

Καθαρό βάρος: 11kg

Ύψος: 242mm

Μήκος βάσης: 145mm

Πλάτος βάσης: 155mm

Μέγιστο ύψος ανύψωσης: 452mm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με οδηγίες χρήσης σε κουτί

Προειδοποιήσεις

Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Μην υπερφορτώνετε ποτέ το γρύλο. Η υπερφόρτωση μπορεί να προκαλέσει ζημιά ή καταστροφή του εργαλείου και να προκληθούν σωματικές βλάβες στο χειριστή ή βλάβες στο προς ανύψωση αντικείμενο. Το φορτίο πρέπει να συγκρατείται καλά πάνω στο γρύλο πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία. Αν εργαστείτε κάτω από βαρύ φορτίο, όπως ένα αυτοκίνητο, τοποθετήστε και επιπλέον συσκευές υποστήριξης. Ο γρύλος αυτός είναι σχεδιασμένος για να χρησιμοποιείται μόνο όταν πατάει σε σταθερή και σκληρή επιφάνεια. Αν τοποθετηθεί σε άλλη επιφάνεια ο γρύλος είναι ασταθής και μπορεί να προκληθούν ατυχήματα. Χρησιμοποιείτε μόνο τα εξαρτήματα του κατασκευαστή. Μην κάνετε τροποποιήσεις στο γρύλο και μην αποσυναρμολογείτε το εργαλείο. Αν παραβλέψετε τις οδηγίες του κατασκευαστή μπορεί να προκληθούν ατυχήματα, βλάβες και ζημιές στα προς ανύψωση φορτία. 

   

Οι εικόνες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γρύλος υδραυλικός μπουκάλας 20t OEM

Γρύλος υδραυλικός μπουκάλας 20t OEM

Χειροκίνητος υδραυλικός γρύλος μπουκάλας ιδανικός για την ανύψωση οχημάτων και άλλων φορτίων. Διατίθεται με δυνατότητα ανύψωσης έως  20 τόνους

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: