Εργαλεία-Αξεσουάρ Αυτοκινήτου

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κατσαβίδι δοκιμαστικό αυτοκινήτου καρφάκι LUCKHAUS

1716

Νέο

Luckhaus δοκιμαστικό κατσαβίδι κυκλώματος αυτοκινήτου, με μύτη καρφάκι, 6-24V

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


4,80 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το δοκιμαστικό κατσαβίδι αυτοκινήτων Luckhaus είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για τον έλεγχο της τάσης του ρεύματος στα κυκλώματα του αυτοκινήτου, του φορτηγού ή οποιοδήποτε άλλου οχήματος. Το ρεύμα στα αυτοκίνητα χρησιμεύει για την εκκίνηση της μηχανής, το κλείδωμα των θυρών, τα ηλεκτρικά παράθυρα, το συναγερμό και άλλα μέρη του αυτοκινήτου που λειτουργούν με ηλεκτρισμό. Όταν κάποιο από αυτά τα συστήματα δε λειτουργεί, με τη χρήση αυτού του κατσαβιδιού μπορεί να εντοπιστεί το σημείο του προβλήματος. 

Το συγκεκριμένο κατσαβίδι έχει ακίδα στην άκρη του, ώστε να μπορεί είτε με το άγγιγμα του σημείου είτε με τη διείσδυση στο καλώδιο να δείξει την ύπαρξη ή μη ρεύματος. Είναι κατάλληλο για έλεγχο τάσης 6-24V.  Το περίβλημά του είναι ορειχάλκινο και διαθέτει καλώδιο γείωσης περίπου ενός μέτρου. Στο τέλος του καλωδίου υπάρχει τσιμπίδα για τη σύνδεση με τη γείωση.

Οδηγίες χρήσης

Ανάψτε τη μηχανή του οχήματος για τον έλεγχο οποιουδήποτε σημείου του, εκτός από το κύκλωμα της μίζας(σε αυτή την περίπτωση γυρίστε το κλειδί στη θέση "ON"). Συνδέστε το κλιπ του κατσαβιδιού με μία καλή γείωση. Ο αρνητικός πόλος της μπαταρίας είναι η καλύτερη επιλογή. Τοποθετείστε την άκρη του(καρφάκι) πάνω ή μέσα στο κύκλωμα ή το καλώδιο που θέλετε να ελέγξετε. Η ακίδα του είναι πολύ χρήσιμη σε περιπτώσεις που θέλετε να διαπεράσει το εξωτερικό περίβλημα του καλωδίου, χωρίς αυτό να καταστραφεί. Αν το κύκλωμα έχει τάση τότε φωτίζεται η λαβή του κατσαβιδιού. 

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε πλαστική θήκη για εύκολη μεταφορά και τακτοποίηση

Χώρας κατασκευής: Γερμανία

Κατασκευαστής: Luckhaus

Προειδοποιήσεις

Αποφύγετε τα βραχυκυκλώματα κρατώντας τη μύτη του κατσαβιδιού μακριά από μεταλλικές επιφάνειες. Αν αγγίξετε λάθος καλώδιο, υπάρχει πιθανότητα να ενεργοποιήσετε τους αερόσακους. Συνήθως τα καλώδια αυτά έχουν μία σήμανση και δεν πρέπει να τα αγγίζετε. Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   

Οι εικόνες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κατσαβίδι δοκιμαστικό αυτοκινήτου καρφάκι LUCKHAUS

Κατσαβίδι δοκιμαστικό αυτοκινήτου καρφάκι LUCKHAUS

Luckhaus δοκιμαστικό κατσαβίδι κυκλώματος αυτοκινήτου, με μύτη καρφάκι, 6-24V

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: