Γωνιακοί Τροχοί

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Γωνιακός τροχός Φ230 2200W MANNESMANN 12166

9965

Νέο

Mannesmann Γωνιακός τροχός Φ230, 2200W. Ένα επαγγελματικό εργαλείο σε εξαιρετική τιμή

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο


Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 8 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 8 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,60 €.


85,00 € (με Φ.Π.Α)

-15,00 €

100,00 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Τεμάχιο

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 12166

Ο γωνιακός τροχός της Mannesmann είναι ένα ηλεκτρικό εργαλείο κατάλληλο τόσο για επαγγελματική όσο και για ερασιτεχνική χρήση. Η αλλαγή του τροχού είναι πολύ απλή και διαθέτει βοηθητική λαβή που μπορεί να τοποθετηθεί δεξιά, αριστερά ή επάνω.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τάση λειτουργίας: 230V

Iσχύς: 2200W

Ταχύτητα: 6000rpm

Βάρος: 5.2kg

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Mannesmann

Προσοχή

Οδηγίες ασφαλείας κοπής και λείανσης 

Να χρησιμοποιείτε πάντα τους κατάλληλους για το εργαλείο σας δίσκους και τον ειδικά σχεδιασμένο προφυλακτήρα του 

Μελετήστε όλες τις προειδοποιήσεις ασφαλείας, τις υποδείξεις, τις εικόνες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που παρέχονται μαζί με το ηλεκτρικό εργαλείο. Η ακατάλληλη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό ή υλικές ζημιές. Παιδιά και ανήλικοι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το μηχάνημα. Μη χρησιμοποιείτε το μηχάνημα όταν είστε κουρασμένοι ή κάτω από την επήρεια ουσιών, αλκοόλ ή φαρμάκων. Μια στιγμή απροσεξίας κατά τη λειτουργία μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Χρησιμοποιήστε προσωπικά είδη προστασίας. Φοράτε πάντα γυαλιά προστασίας, εξαρτήματα προστασίας όπως μάσκα σκόνης, υποδήματα προστασίαςκράνος ή ωτοασπίδες. Αποφύγετε την κατά λάθος εκκίνηση. Σιγουρευτείτε ότι ο διακόπτης είναι στη θέση Off πριν να συνδέσετε το μηχάνημα στην πρίζα και πριν να σηκώσετε ή μεταφέρετε το εργαλείο. Η μεταφορά του εργαλείου με το δάκτυλο στο διακόπτη μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Αφαιρέστε όλα τα κλειδιά ρύθμισης από το εργαλείο πριν να το λειτουργήσετε. Ένα κλειδί μπορεί να εκτοξευτεί και να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Μην τεντώνεστε, κρατήστε σταθερό πάτημα και ισορροπία κάθε στιγμή. Μη φοράτε φαρδιά ρούχα και κοσμήματα, κρατήστε τα μαλλιά, τα ρούχα και τα γάντια σας μακριά από τα κινούμενα μέρη του εργαλείου.

                           Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γωνιακός τροχός Φ230 2200W MANNESMANN 12166

Γωνιακός τροχός Φ230 2200W MANNESMANN 12166

Mannesmann Γωνιακός τροχός Φ230, 2200W. Ένα επαγγελματικό εργαλείο σε εξαιρετική τιμή

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

5 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: