Γυαλιά Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Γυαλιά προστασίας monoblock BRAVA2 DELTA PLUS

Νέο

DELTA PLUS Πολυκαρβονικά γυαλιά εργασίας μονομπλόκ, αντιχαρακτικά

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


5,50 € (με Φ.Π.Α)

  • Διάφανο
  • Κίτρινο
  • Φιμέ

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Τα γυαλιά προστασίας BRAVA2 Delta plus είναι πολυανθρακικά γυαλιά σε μορφή μάσκας. Οι βραχίονές τους είναι κατασκευασμένοι από πολυκαρβονικό, είναι τύπου σπάτουλας και εύκαμπτοι. Είναι πολύ ελαφριά, διαθέτουν φακό που προστατεύει από την UV ακτινοβολία, είναι πολυκαρβονικά και αντιχαρακτικά

Τα γυαλιά εργασίας Brava2 είναι το κατάλληλο μέσο ατομικής προστασίας(Μ.Α.Π.) για χρήση στην ελαφριά βιομηχανία, σε κηπουρικές, γεωργικές και κατασκευαστικές εργασίες, σε λεπτές και καλλιτεχνικές εργασίες κ.λπ.

Περιορισμοί χρήσης

Οι φακοί προστασίας κατά των σωματιδίων που εκτοξεύονται με μεγάλη ταχύτητα και χρησιμοποιούνται πάνω από κανονικά γυαλιά όρασης μπορούν να μεταδίδουν κρούσεις και κατά συνέπεια να δημιουργήσουν κίνδυνο για το χρήστη. Υπό ορισμένες συνθήκες, είναι δυνατόν να προκαλέσουν αλλεργίες σε πολύ ευαίσθητα άτομα ύστερα από επαφή του δέρματος με ορισμένα υλικά. Σε μια τέτοια περίπτωση, συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Τα ραγισμένα γυαλιά πρέπει να αντικαθίστανται ή να καταστρέφονται.

Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού

Αποθηκεύστε τα ΜΑΠ σε ένα στεγνό, αεριζόμενο χώρο μακριά από το ηλιακό φως ή από άλλες πηγές άμεσης εκπομπής θερμότητας. Τα γυαλιά πρέπει να τα καθαρίζετε τακτικά. Μην τα καθαρίζετε στεγνά αλλά με νερό της βρύσης (20°C ± 5°C) και ελαφρύ απορρυπαντικό. Μπορείτε να προσθέτετε προϊόντα καθαρισμού του κατασκευαστή σε διάλυμα καθαρισμού για να απολυμαίνετε τα γυαλιά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως. Χρησιμοποιούμενη υπό κανονικές συνθήκες, η διόπτρα θα σας παρέχουν επαρκή προστασία για 6 μήνες ή περισσότερο (έως και 2 έτη).

Προειδοποίηση! Τα ραγισμένα γυαλιά πρέπει να αντικαθίστανται ή να καταστρέφονται. μπορούν να διατεθούν

Οδηγίες μεταφοράς

Μεταφέρετε στην αρχική τους συσκευασία. Τα γυαλιά πρέπει να μεταφέρονται με προσοχή. Αποφύγετε τα χτυπήματα και τις πτώσεις βαρέων αντικειμένων πάνω στα γυαλιά. 

Πιστοποιήσεις

CE κανονισμός(ΕΕ) 2016/425, EN166:2001(ατομική προστασία του οφθαλμού: 1 FT(προσοφθάλμιο), FT(πλαίσιο)), EN ISO 172:1994/A1:2000/A2:2001(Φίλτρα ηλιακής προστασίας για βιομηχανική χρήση: UV 5-3.1), ANSI-ISEA Z87.1:2015(Αμερικανικό Ινστιτούτο Τυποποίησης-Επαγγελματικές και εκπαιδευτικές διατάξεις προστασία των οφθαλμών και του προσώπου Z87+).

Τεχνικό φυλλάδιο

Κωδικός Χρώμα
BRAV2FU Φιμέ
BRAV2IN Διάφανο
BRAV2JA Κίτρινο

Υλικό κατασκευής: Polycarbonate

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ με οδηγίες

Κατασκευαστής: Deltaplus

                     023

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γυαλιά προστασίας monoblock BRAVA2 DELTA PLUS

Γυαλιά προστασίας monoblock BRAVA2 DELTA PLUS

DELTA PLUS Πολυκαρβονικά γυαλιά εργασίας μονομπλόκ, αντιχαρακτικά

Γράψτε μια κριτική

22 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: