Γυαλιά Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Γυαλιά προστασίας με γκρι φακούς ORASIS

9213

Νέο

Γυαλιά με γκρι φακούς για προστασία από σωματίδια και τον ήλιο

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


6,99 € (με Φ.Π.Α)

-1,01 €

8,00 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Τα γυαλιά προστασίας ORASIS προστατεύουν από τα σωματίδια υψηλής ταχύτητας κατά τη λείανση, το τρόχισμα κ.λπ.. Είναι πολύ ελαφριά, διαθέτουν φακούς σε κίτρινο χρώμα, προστατεύουν από την UV ακτινοβολία, είναι πολυκαρβονικά και αντιχαρακτικά. Στην περιοχή της μύτης έχουν λάστιχο(ελαστικό επιρρίνιο) για καλύτερη εφαρμογή και άνεση. Τα άκρα των μπράτσων έχουν ελαστικό τελείωμα για καλύτερη εφαρμογή και άνεση κατά τη χρήση.

Πιστοποιήσεις

EN166F, ANSI Z87.1(γυαλιά προστασίας που προστατεύουν από την κρούση, τη μη ιοντίζουσα ακτινοβολία και την έκθεση σε σταγονίδια)

Σήμανση σκελετού

  • Νούμερο σήμανσης: EN166
  • Προστασία από πρόσκρουση: F(πρόσκρουση χαμηλής ενέργειας)

Χρώμα σκελετού: Κόκκινο μεταλλικό

Χρώμα φακών: Γκρι

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: ORASIS

Προσοχή

Τα γυαλιά μπορούν να μεταβιβάσουν την κρούση και να γίνουν επικίνδυνα για το χρήστη. Επιθεωρήστε τα γυαλιά σας πριν τη χρήση γιατί γρατσουνιές ή χαλασμένα πλαίσια μπορεί να μειώσουν τη βαθμίδα προστασίας. Μη χρησιμοποιείτε τα γυαλιά σε εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης, με καμινέτο με φλόγα και ηλεκτρικές μηχανές και γενικά λειτουργίες όπου υπάρχουν επικίνδυνα επίπεδα υπέρυθρης ακτινοβολίας. Τα γυαλιά αυτά δεν είναι κατάλληλα για προστασία από την υπέρυθρη ακτινοβολία ή το φως του λέιζερ. Για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα γυαλιά συμβουλευτείτε τον υπεύθυνο ασφαλείας. Μη χρησιμοποιείτε αντιθαμβωτικό χημικό διάλυμα για να καθαρίσετε τους φακούς. Το διάλυμα μπορεί να καταστρέψει το υλικό PC(πολυκαρβονικό) και οι φακοί να θαμπώσουν. Αποθηκεύεστε τα γυαλιά σας στους 10oC μέχρι 35oC και υγρασία <90%. Τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα του χρήστη θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση στα ευαίσθητα άτομα.

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γυαλιά προστασίας με γκρι φακούς ORASIS

Γυαλιά προστασίας με γκρι φακούς ORASIS

Γυαλιά με γκρι φακούς για προστασία από σωματίδια και τον ήλιο

Γράψτε μια κριτική

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: