Γυαλιά Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Γυαλιά προστασίας THUNDER DELTA PLUS

Νέο

DELTA PLUS Εργονομικά, πολυκαρβονικά γυαλιά εργασίας μονομπλόκ, αντικραδασμικά, αντιθαμβωτικά, αντιχαρακτικά σε πρακτική θήκη πουγκί.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


19,90 € (με Φ.Π.Α)

  • Διάφανο
  • Φιμέ

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: THUNDER

Τα γυαλιά προστασίας Thunder Delta plus είναι πολυανθρακικά γυαλιά σε μορφή μάσκας. Προσδίδουν ένα αθλητικό λουκ. Οι βραχίονές τους είναι δύο συστατικών και έχουν μαλακά άκρα για να παρέχουν πολύ καλή στήριξη πάνω στο κεφάλι ή το κράνος. Είναι πολύ ελαφριά, διαθέτουν φακό που προστατεύει από την UV ακτινοβολία, είναι πολυκαρβονικά, αντικραδασμικά, αντιθαμβωτικά και αντιχαρακτικά. Στην περιοχή της μύτης έχουν εύκαμπτο λάστιχο(ελαστικό επιρρίνιο) κατασκευασμένο από TPE για καλύτερη εφαρμογή και άνεση. Συνοδεύονται από μία εύχρηστη, υφασμάτινη θήκη πουγκί για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση και κορδόνι για να τα κρεμάτε στο λαιμό σας και να έχετε ελευθερία κινήσεων. 

Τα γυαλιά εργασίας Thunder είναι το κατάλληλο μέσο ατομικής προστασίας(Μ.Α.Π.) για χρήση στην ελαφριά βιομηχανία, τις υπηρεσίες μεταφορών, τις εργασίες με πετρέλαιο και φυσικό αέριο κ.λπ.

Περιορισμοί χρήσης

Οι φακοί προστασίας κατά των σωματιδίων που εκτοξεύονται με μεγάλη ταχύτητα και χρησιμοποιούνται πάνω από κανονικά γυαλιά όρασης μπορούν να μεταδίδουν κρούσεις και κατά συνέπεια να δημιουργήσουν κίνδυνο για το χρήστη. Υπό ορισμένες συνθήκες, είναι δυνατόν να προκαλέσουν αλλεργίες σε πολύ ευαίσθητα άτομα ύστερα από επαφή του δέρματος με ορισμένα υλικά. Σε μια τέτοια περίπτωση, συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Τα ραγισμένα γυαλιά πρέπει να αντικαθίστανται ή να καταστρέφονται.

Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού

Αποθηκεύστε τα ΜΑΠ σε ένα στεγνό, αεριζόμενο χώρο μακριά από το ηλιακό φως ή από άλλες πηγές άμεσης εκπομπής θερμότητας. Τα γυαλιά πρέπει να τα καθαρίζετε τακτικά. Μην τα καθαρίζετε στεγνά αλλά με νερό της βρύσης (20°C ± 5°C) και ελαφρύ απορρυπαντικό. Μπορείτε να προσθέτετε προϊόντα καθαρισμού του κατασκευαστή σε διάλυμα καθαρισμού για να απολυμαίνετε τα γυαλιά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως. Χρησιμοποιούμενα υπό κανονικές συνθήκες, θα σας παρέχουν επαρκή προστασία για 6 μήνες ή περισσότερο (έως και 2 έτη).

Οδηγίες μεταφοράς

Μεταφέρετε στην αρχική τους συσκευασία. Τα γυαλιά πρέπει να μεταφέρονται με προσοχή. Αποφύγετε τα χτυπήματα και τις πτώσεις βαρέων αντικειμένων πάνω στα γυαλιά. 

Πιστοποιήσεις

CE κανονισμός(ΕΕ) 2016/425, EN166:2001(ατομική προστασία του οφθαλμού: 1 FT(προσοφθάλμιο), FT(πλαίσιο)), EN ISO 170:2002(Φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας: UV 2C-1.2)

Τεχνικό φυλλάδιο

Υλικό κατασκευής: Polycarbonate

Κωδικός Χρώμα σκελετού Χρώμα φακών
THUNDBGIN Ασημί και μαύρο Διαφανές
THUNDMGFU Ασημί και καφέ Φιμέ

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με υφασμάτινη θήκη και κορδόνι

Κατασκευαστής: Deltaplus

               

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γυαλιά προστασίας THUNDER DELTA PLUS

Γυαλιά προστασίας THUNDER DELTA PLUS

DELTA PLUS Εργονομικά, πολυκαρβονικά γυαλιά εργασίας μονομπλόκ, αντικραδασμικά, αντιθαμβωτικά, αντιχαρακτικά σε πρακτική θήκη πουγκί.

Γράψτε μια κριτική

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: