Γυαλιά Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Γυαλιά μάσκα προστασίας MURIA1 DELTA PLUS

12189

Νέο

DELTA PLUS Άχρωμα, πολυκαρβονικά γυαλιά-μάσκα εργασίας, αντικραδασμικά

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


2,95 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: MURIA1

Τα γυαλιά προστασίας Muria1 Delta plus είναι πολυανθρακικά γυαλιά σε μορφή μάσκας. Είναι ελαφριά και αντικαδρασμικά. Διαθέτουν εύκαμπτο σκελετό κατασκευασμένο από ελαστικό PVCοθόνη από πολυανθρακικό και πλεκτή, ελαστική, ρυθμιζόμενη ζώνη(ιμάντας) συγκράτησης στο κεφάλι. Ο σκελετός έχει οπές για άμεσο αερισμό

Τα γυαλιά εργασίας Muria1 είναι το κατάλληλο μέσο ατομικής προστασίας(Μ.Α.Π.) για χρήση σε κατασκευαστικές εργασίες, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.λπ.

Περιορισμοί χρήσης

Οι φακοί προστασίας κατά των σωματιδίων που εκτοξεύονται με μεγάλη ταχύτητα και χρησιμοποιούνται πάνω από κανονικά γυαλιά όρασης μπορούν να μεταδίδουν κρούσεις και κατά συνέπεια να δημιουργήσουν κίνδυνο για το χρήστη. Υπό ορισμένες συνθήκες, είναι δυνατόν να προκαλέσουν αλλεργίες σε πολύ ευαίσθητα άτομα ύστερα από επαφή του δέρματος με ορισμένα υλικά. Σε μια τέτοια περίπτωση, συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Τα ραγισμένα γυαλιά πρέπει να αντικαθίστανται ή να καταστρέφονται.

Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού

Αποθηκεύστε τα ΜΑΠ σε ένα στεγνό, αεριζόμενο χώρο μακριά από το ηλιακό φως ή από άλλες πηγές άμεσης εκπομπής θερμότητας. Τα γυαλιά πρέπει να τα καθαρίζετε τακτικά. Μην τα καθαρίζετε στεγνά αλλά με νερό της βρύσης (20°C ± 5°C) και ελαφρύ απορρυπαντικό. Μπορείτε να προσθέτετε προϊόντα καθαρισμού του κατασκευαστή σε διάλυμα καθαρισμού για να απολυμαίνετε τα γυαλιά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως. Χρησιμοποιούμενα υπό κανονικές συνθήκες, θα σας παρέχουν επαρκή προστασία για 6 μήνες ή περισσότερο (έως και 2 έτη).

Οδηγίες μεταφοράς

Μεταφέρετε στην αρχική τους συσκευασία. Τα γυαλιά πρέπει να μεταφέρονται με προσοχή. Αποφύγετε τα χτυπήματα και τις πτώσεις βαρέων αντικειμένων πάνω στα γυαλιά. 

Πιστοποιήσεις

CE κανονισμός(ΕΕ) 2016/425, EN166:2001(ατομική προστασία του οφθαλμού: 1 B(προσοφθάλμιο), B(πλαίσιο)), ANSI Z87.1-2003(Εθνικό Ινστιτούτο Αμερικανικών Προτύπων - Συσκευές ατομικής προστασίας των οφθαλμών και του προσώπου επαγγελματικές και εκπαιδευτικές: Z87 Αντίσταση στην πρόσκρουση)

Τεχνικό φυλλάδιο

Υλικό κατασκευής: Polycarbonate

Κωδικός Χρώμα σκελετού Χρώμα φακών
MURIA1VD Διαφανές Διαφανές

Συσκευασία: 1 τεμάχιο 

Κατασκευαστής: Deltaplus

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γυαλιά μάσκα προστασίας MURIA1 DELTA PLUS

Γυαλιά μάσκα προστασίας MURIA1 DELTA PLUS

DELTA PLUS Άχρωμα, πολυκαρβονικά γυαλιά-μάσκα εργασίας, αντικραδασμικά

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: