Γυαλιά Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Γυαλιά προστασίας ηλεκτροσυγκολλητών LIPARI2 T5 DELTA PLUS

9209

Νέο

DELTA PLUS Πολυκαρβονικά γυαλιά εργασίας, μονομπλόκ, αντικραδασμικά, αντιθαμβωτικά, αντιχαρακτικά, κατάλληλα για εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


8,20 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: LIPARI2 T5

Τα γυαλιά προστασίας Lipari2 T5 Delta plus είναι πολυανθρακικά γυαλιά σε μορφή μάσκας. Οι βραχίονές τους είναι κατασκευασμένοι από νάυλον, ρυθμιζόμενοι(επιδέχονται λυγίσματος και ρύθμισης) και έχουν άκρα τύπου σπάτουλας. Είναι πολύ ελαφριά, διαθέτουν φακό που προστατεύει από την UV ακτινοβολία, είναι πολυκαρβονικά, αντικραδασμικά, αντιθαμβωτικά και αντιχαρακτικά. Στην περιοχή της μύτης έχουν εύκαμπτο λάστιχο(ελαστικό επιρρίνιο) κατασκευασμένο από TPE για καλύτερη εφαρμογή και άνεση. Προσφέρουν πλευρική προστασία.

Τα γυαλιά εργασίας Lipari2 T5 είναι το κατάλληλο μέσο ατομικής προστασίας(Μ.Α.Π.) για χρήση στην ελαφριά αλλά και βαριά βιομηχανία κ.λπ.

Περιορισμοί χρήσης

Οι φακοί προστασίας κατά των σωματιδίων που εκτοξεύονται με μεγάλη ταχύτητα και χρησιμοποιούνται πάνω από κανονικά γυαλιά όρασης μπορούν να μεταδίδουν κρούσεις και κατά συνέπεια να δημιουργήσουν κίνδυνο για το χρήστη. Υπό ορισμένες συνθήκες, είναι δυνατόν να προκαλέσουν αλλεργίες σε πολύ ευαίσθητα άτομα ύστερα από επαφή του δέρματος με ορισμένα υλικά. Σε μια τέτοια περίπτωση, συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Τα ραγισμένα γυαλιά πρέπει να αντικαθίστανται ή να καταστρέφονται.

Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού

Αποθηκεύστε τα ΜΑΠ σε ένα στεγνό, αεριζόμενο χώρο μακριά από το ηλιακό φως ή από άλλες πηγές άμεσης εκπομπής θερμότητας. Τα γυαλιά πρέπει να τα καθαρίζετε τακτικά. Μην τα καθαρίζετε στεγνά αλλά με νερό της βρύσης (20°C ± 5°C) και ελαφρύ απορρυπαντικό. Μπορείτε να προσθέτετε προϊόντα καθαρισμού του κατασκευαστή σε διάλυμα καθαρισμού για να απολυμαίνετε τα γυαλιά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως. Χρησιμοποιούμενα υπό κανονικές συνθήκες, θα σας παρέχουν επαρκή προστασία για 6 μήνες ή περισσότερο (έως και 2 έτη).

Οδηγίες μεταφοράς

Μεταφέρετε στην αρχική τους συσκευασία. Τα γυαλιά πρέπει να μεταφέρονται με προσοχή. Αποφύγετε τα χτυπήματα και τις πτώσεις βαρέων αντικειμένων πάνω στα γυαλιά. 

Πιστοποιήσεις

CE κανονισμός(ΕΕ) 2016/425, EN166:2001(ατομική προστασία του οφθαλμού: 1 FT(προσοφθάλμιο), FT(πλαίσιο)), EN ISO 169:2002(Οφθαλμικά φίλτρα για τη συγκόλληση και τις συναφείς τεχνικές: UV 5 κλιμάκιο), ANSI-ISEA Z87.1:2010 (Αμερικανικό Ινστιτούτο Τυποποίησης - Επαγγελματικές και εκπαιδευτικές διατάξεις προστασίας των οφθαλμών και του προσώπου: Z87+Αντίσταση στην πρόσκρουση)

Τεχνικό φυλλάδιο

Υλικό κατασκευής φακών: Polycarbonate

Υλικό κατασκευής σκελετού: Νάυλον(Nylon)

Κωδικός Χρώμα σκελετού Χρώμα φακών
LIPA2T5 Ασημί, κίτρινο και μαύρο Φιμέ

Συσκευασία: 1 τεμάχιο 

Κατασκευαστής: Deltaplus

               

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γυαλιά προστασίας ηλεκτροσυγκολλητών LIPARI2 T5 DELTA PLUS

Γυαλιά προστασίας ηλεκτροσυγκολλητών LIPARI2 T5 DELTA PLUS

DELTA PLUS Πολυκαρβονικά γυαλιά εργασίας, μονομπλόκ, αντικραδασμικά, αντιθαμβωτικά, αντιχαρακτικά, κατάλληλα για εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

22 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: